Дубалът на Лудогорец постигна обрат и се наложи с 4:1

...
Дубалът на Лудогорец постигна обрат и се наложи с 4:1
Коментари Харесай

Лудогорец 2 потрепери, но се наложи убедително над Септември

Дубалът на Лудогорец реализира поврат и се наложи с 4:1 над Септември (Симитли) в мач от 11-ия кръг на Втора лига, игран на стадион " Гнездо на орли ". Герой за домакините се трансформира Димитър Митков, който осъществя две от попадения (24' и 46'), а по още едно прибавиха Илкер Будинов (47') и Георги Чукалов (86'). Точен за гостите бе Китан Василев, който откри резултата в 12-ата минута.

Именно и това бе първата голова обстановка в мача, от която гостите се възползваха. Само 5 минути по-късно обаче разградчани можеха да изравнят, откакто Митков насочи удар, само че топката удари гредата. В 24-ата минута обаче въпреки всичко Лудогорец изравни, като точно Димитър Митков бе прецизен.

В 41-ата минута пряк червен картон си изкара футболистът на гостите Николай Стоилков, което наклони везните в интерес на домакините. Така се стигна до края на първото полувреме, когато още веднъж Митков бе прецизен и съумя да изведе " орлите " напред.

В самото начало на второто полувреме Илкер Будинов също записа името си измежду голмайсторите, а няколко минути преди края и влезлият като запаса Георги Чукалов бе прецизен.

С тази своя победа Лудогорец 2 заема 5-ата позиция в класирането, като има и мач по-малко от 3-ия Пирин (Благоевград). Септември (Симитли) от своя страна не съумя да задържи положителната си форма, откакто се наложи с 2:0 над Созопол в предишния кръг. В момента тимът се намира на седмото място с актив от 15 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР