Дубълът на Лудогорец победи с 2:1 отбора на Янтра (Габрово).

...
Дубълът на Лудогорец победи с 2:1 отбора на Янтра (Габрово).
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец се наложи над Янтра

Дубълът на Лудогорец победи с 2:1 тима на Янтра (Габрово). Срещата от XXIX кръг във Втора лига се игра в комплекс " Гнездо на орли ".

Пет кръга преди края на шампионата, конфликтът предложи динамични и оспорвани две полувремена с голям брой единоборства. Още в 11-тата минута кълбото мина рисково покрай горната греда на Лудогорец II, само че мрежата на Дамян Христов остана суха. Шест минути по-късно Йоан Йорданов бе напът да открие резултата в интерес на " зелените ", само че ударът му бе избавен от стража на Янтра. Головата обстановка бе последвана от преса от страна на гостите, само че до гол по този начин и не се стигна до края на първата част. В 25-тата минута Хюсеин Кельовлуев заплаши вратаря на Янтра, който трябваше да се намеси, с цел да опази резултата нулев. До края на първото полувреме Кельовлуев още няколко пъти се размина със заветното попадение, пропуск добави и Владислав Найденов. В последните секунди на първите 45 минути Янтра също не доближи до гол, откакто топката мина над вратата на Лудогорец II.

След подновяването на играта последваха редица смени и в двата състава. Резултатът бе открит в 51-вата минута, като прецизен за разградчани бе Хюсеин Кельовлуев. Само 6 минути по-късно дубълът на Лудогорец удвои преднината си с помощта на Владислав Найденов. В 84-тата минута гостите понижиха изоставането си в резултата, а в добавеното време бяха покрай равнене, само че топката още веднъж мина над вратата на " орлите ".

Поздравявам момчетата и екипа, с който работим, за тази победа! Правим всичко допустимо играчите да упражняват в най-хубавите условия и да демонстрират най-хубавото от себе си, разяснява старши треньорът на Лудогорец II Захари Сираков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР