Дубълът на Лудогорец и Етър не успяха да се победят

...
Дубълът на Лудогорец и Етър не успяха да се победят
Коментари Харесай

Десетима от Етър изпуснаха победата в Разград

Дубълът на Лудогорец и Етър не съумяха да се победят и приключиха 1:1 в дуел от 27-ия кръг на Втора лига. След нулево първо полувреме двата отбора съумяха да си вкарат по едно попадение през вторите 45 минути. Първо Крум Стоянов даде задатък на гостите от Велико Търново (62’), само че малко по-късно Цветослав Петров изравни (68’). От 7-ата минута нататък пък “виолетовите ” играха с човек по-малко след ранен червен картон на Валери Христов.

Началото бе положително за „ виолетовите “, които още в 5-ата минута можеха да открият. След центриране от фланга Мартин Тошев стреля рисково до гредата. Последва дълъг интервал без рискове пред двете порти, като лудогорци с числено предимство придвижиха играта напред. В последните 10 минути преди почивката обаче Етър имаше три чисти благоприятни условия. Първо Крум Стоянов насочи удар от 17 метра, който  бе избавен от вратаря. После Мартин Моран откри Мартин Тошев и той с глава стреля на метър от гредата. В 40-ата минута пък Христо Митев центрира отляво и още веднъж Тошев насочи удар от въздуха, само че топката мина около рамката.

В 62-ата минута етърци поведоха – Евгений Илиев центрира и от десетина метра Крум Стоянов прати топката в мрежата за 0:1. Само след шест минути обаче домакините стигнаха до дузпа, откакто вратарят Славков събори противник и от бялата точка резултатът бе подравнен от Цветослав Петров – 1:1.

В класирането великотърновци остават на втората позиция с 53 точки, на 3 от водача ЦСКА 1948 II. Засега Етър е много пред своите преследвачи и към този миг не може да се тормози, че ще е навън от топ 4. Лудогорец II от своя страна е 5-ти с 41 пункта, на 2 от четвъртия Спортист (Своге).

Снимка: Анатоли Йорданов, etarvt.bg

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР