Дубълът на Хебър загуби с 4:0 първата си контрола от

...
Дубълът на Хебър загуби с 4:0 първата си контрола от
Коментари Харесай

Асеновец удари лошо Хебър II в контрола

Дубълът на Хебър загуби с 4:0 първата си контрола от лятната подготовка. В нея пазарджиклии гостуваха на Асеновец(Асеновград), за който инспекцията също бе първа след лятната почивка. За домакините с хеттрик се отличи Тодор Тодоров, един гол добави и Шабан Османов.

Мачът се игра на стадион „ Шипка “ и бе всекидневен дебют на двама старши треньори - Веселин Филипов на домакините и Спас Гигов на Хебър.

" Резултатът не е тъкмо отражение на показаното. Ние стояхме добре и изпуснахме много положения, в това число и дузпа.

Получихме 3 хлапашки гола. В два от случайте имаше връщане към вратаря, секване на паса и гол. Все отново ние играхме със
7 индивида набор 2004 и все пак стояхме добре ", разяснява след мача наставникът на пазарджиклии Спас Гигов. Той добави, че е наясно, че го чака доста работа, само че е оптимист за бъдещето на отбора.

В понеделник младите хебърци отпътуват на лагер в Банско, където ще продължат лятната си подготовка. По време на режима в Пирин планина те ще изиграят нови две инспекции – на 14 юли с домакините от Банско и на 17 юли с новия шлагер на югоизток Левски (Крумовград), където мина досегашният халф на Хебър Красимир Илиев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР