Dubai Uncovered установи през май миналата година, че над 240

...
Dubai Uncovered установи през май миналата година, че над 240
Коментари Харесай

Ревизии на НАП в Дубай установиха неизплатени задължения в размер на 131 290 лeва

Dubai Uncovered откри през май предходната година, че над 240 български жители имат парцели за над 160 млн. $ в Дубай
Ревизии на Национална агенция за приходите в Дубай откриха неизплатени отговорности в размер на 131 290 лева, излиза наяве от отговор на приходната организация до " Дневник ". Международно журналистическо следствие Dubai Uncovered откри през м.май предходната година, че над 240 български жители имат парцели за над 160 млн. $ в Дубай. До момента Национална агенция за приходите е завършила инспекциите на 21 от общо 23 българи.

От приходната организация оповестяват, че вследствие на осъществените инспекции, са били предоставени 5 проверки. След приключването на 4 от тях са били открити неизплатени отговорности в размер на 131 290 лева В резултат на осъществените инспекции са били подадени 6 коригиращи данъчни заявления и е бил формиран един акт за административно нарушаване.

Целта на инспекциите е била да се откри произхода на средствата, с които са били купени недвижимите парцели и дали те са били декларирани в годишните данъчни заявления на притежателите си.

Все още продължава работата по една проверка, която е била предоставена поради индикации за укрити приходи. Продължава и инспекция, за която от Обединените арабски емирства, не е бил получен отговор по изпратено питане за продан на информация. От Националната организация за приходите прецизират, че това е цялата информация по случая, която може да бъде предоставена без да да бъдат наранени данни, представляващи данъчно-осигурителна загадка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР