Дуа Липа вече има спечелени три награди Грами, като с

...
Дуа Липа вече има спечелени три награди Грами, като с
Коментари Харесай

Голямото признание за Дуа Липа

Дуа Липа към този момент има извоювани три награди Грами, като с сполучливата ѝ музикална кариера очевидно се гордеят освен фамилията и приятелите ѝ, а и цялата ѝ родна страна.

За певицата е любопитно, че е родена в Лондон през 1995 година в фамилията на косовски албанци, емигрирали от Прищина три години по-рано.

През 2021 година пред Vanity Fair Дуа Липа споделя, че всичко вкъщи ѝ постоянно е било албанско, само че заради невъзможността да се върне в страната, дълго време не се е била срещала с всички от фамилията си.

На 11-годишна възраст Дуа Липа и фамилията ѝ се връщат в Прищина. Четири години по-късно обаче тя прави избора да се реалокира назад в Лондон, където да продължи кариерата си. " Чувствам, че животът ми постоянно ще бъде сред две места ", признава тогава певицата.

Сега Дуа Липа може да се похвали и с още едно огромно и значимо самопризнание. А точно, че към този момент има и албанско поданство.

Новината певицата показа в Twitter с пост, в който благодари на албанския президент и кмета на столицата Тирана " за тази чест "

От своя страна президентът Байрам Бегай също разгласява в Twitter, като показа, че е благополучен да даде албанско поданство на Дуа Липа, която кара всички да се гордеят със международната ѝ кариера и ангажираност във значими обществени дела, написа People
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР