Дуа Липа ще са хедлайнери в петък, докато Coldplay -

...
Дуа Липа ще са хедлайнери в петък, докато Coldplay -
Коментари Харесай

Съобщава се, че Мадона и Дуа Липа ще са хедлайнери на фестивала в Гластънбъри 2024

Дуа Липа ще са хедлайнери в петък, до момента в който Coldplay - които са били хедлайнери четири пъти преди този момент - ще заемат съботния слот, написа вестникът.

The фестивалът беше подложен на критика, че предходната година имаше хедлайнери напълно от мъже с Arctic Monkeys, Guns N' Roses и сър Елтън Джон.

Прочетете повече: Как да получите билет за Гластънбъри през 2024 година

Изображение: Dua Lipa. Снимка: AP

Следващата година фестивалът във фермата Worthy в Съмърсет ще се организира от 26 до 30 юни идната година.

Миналия месец Емили Ийвис, съорганизаторът на фестивала, сподели на Ани Мак и Ник Подкастът Sidetracked на Grimshaw, именитият слот в неделя следобяд ще бъде жена реализатор.

Относно неналичието на хедлайнери от предходната година, госпожа Ийвис добави: „ Винаги съм била доста запалена по въпроса за разделянето сред половете [на фестивалната линия- ups] и мисля, че в действителност казусът ни беше, че бях толкоз прям за това, че една година, в която нямаше жена, малко подлуди хората - или някои хора.

" И имахме женска - тя се изтегли и ги заменихме с Guns N' Roses. Но всеки знае, че е преди всичко в моя лист.

„ Трудно е с изпълнителките, тъй като няма задоволително хедлайнери. Но ние също ги сътворяваме.

„ Ние “ наново слагане на групите и изпълнителките на по-малки подиуми и от самото начало. И кой знае? Догодина може да получим две. И сигурно мога да кажа, че легендата е жена. "

Продажбата на първите от почти 135 000 билета за събитието трябваше да стартира в четвъртък, само че беше „ незаслужено " заради известно комплициране по отношение на развой на регистрация.

„ За страдание, стана ясно, че някои лица, които се надяват да купят билети за 2024 година, са разкрили след крайния период за регистрация в понеделник, че към този момент не са регистрирани, макар че имаха вяра, че са “, споделиха уредниците.

„ От почтеност към тези лица ще отворим още веднъж прозореца за регистрация в 12 часа на обяд в понеделник, 6 ноември. Той ще остане отворен до 17:00 ч. в понеделник, 13 ноември. "

Стандартните билети за фестивала костват £355 (плюс £5 такса за резервация) - £20 повече от тазгодишното събитие. Ще бъде добавена спомагателна такса за прехвърлянето на рейса.

Фестивалът беше анулиран през 2020 година и 2021 година заради пандемията от COVID-19.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР