Дуа Липа ще бъде една от ко-водещите на Мет Гала

...
Дуа Липа ще бъде една от ко-водещите на Мет Гала
Коментари Харесай

Дуа Липа ще е ко-водещ на Мет Гала тази година, разкриха и темата на събитието

Дуа Липа ще бъде една от ко-водещите на Мет Гала тази година - най-голямото събитие в света на модата. Звезди от света на киното, малкия екран, спорта, музиката и модата също ще бъдат водещи на тазгодишната благотворителна церемония вечер в музея " Метрополитън ", която ще се организира на 1 май, заяви АП.

Събитието ще бъде отдадено на Карл Лагерфелд.

Сред другите водещи на вечерта ще бъдат Микаела Коел, Роджър Федерер, Пенелопе Крус, Ана Уинтур.

В сряда беше разгласен и дрескодът за събитието. Не е изненадващо, че той е " респект към Карл ". Покойният фешън дизайнер Карл Лагерфелд работеше за " Шанел ", " Фенди ", " Клое ". Германският моделиер умря на 85 години през 2019 година

Изложба в Института за костюми на " Метрополитън " под надпис " Карл Лагерфелд: Линия на хубостта " ( " Karl Lagerfeld: A Line of Beauty " ) ще покаже 150 модела на дизайнера, както и истински скици, рисувани от него.

Благотворителното събитие обичайно се организира в първия понеделник на месец май има за цел набиране на средства за Института за костюми на музея за изкуство " Метрополитън ". В същото време галавечерта е светското събитие на годината в Ню Йорк.

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР