Дуа Липа не само направи дебюта си на червения килим

...
Дуа Липа не само направи дебюта си на червения килим
Коментари Харесай

Дуа Липа дебютира с ново гадже в Кан

Дуа Липа освен направи дебюта си на аления килим на филмовия фестивал в Кан, само че също по този начин за първи път се появи обществено със спрягания от известно време за неин сътрудник Ромен Гаврас.

Британската певица от албански генезис е посещавала събития към филмовия фестивал и преди, само че това е първа поява за нея на фамозния червен килим в Кан. Повод за това бе премиерата на кино лентата " Omar La Fraise " на Елиас Белкедар. А Дуа бе облечена в черна асиметрично изрязана рокля на дизайнерката Хеди Слимайн за Celine.

Кой е мъжът?

Ромен Гаврас е кино режисьор, роден във Франция. В Съединени американски щати най-известната му работа може би е музикалният видеоклип с каскади с коли в мароканската пустиня към песента " Bad Girls “ на M.I.A. Той също по този начин режисира и друго видео на рап изпълнителката, " Born Free “, представящо геноцид на хора с рижави коси. Гаврас стои и зад клипа на Марк Ронсън и Майли Сайръс „ Nothing Breaks Like a Heart “.

 Дуа Липа дебютира с ново гадже в Кан - Роман Гаврас

През последните години французинът се концентрира повече върху игрални филми на родния си френски. Последният му, " Атина " от 2022 година, се състезава на Международния кино фестивал във Венеция. Дълбоко сериозен към полицейската власт, той не се хареса от крайнодесни френски политици. Друга комедия от 2018 година на режисьора – " Светът е твой “ – завоюва номинация за премия " Сезар “ на именитата френска актриса Изабел Аджани.

Гаврас има стаж и с рекламните продукции, в това число акции на парфюми за Louis Vuitton (с присъединяване на Ема Стоун) и Dior (с присъединяване на Чарлийз Терон).

През март тази година се появиха негови общи фотоси с Дуа Липа, на които двамата са хванати ръка за ръка по време на Седмицата на модата в Париж. Тогава неизвестен източник заяви на английски таблоид, че двойката се любува на времето си дружно: „ Двамата се срещнаха около околните си кръгове през празничния интервал. Имат доста общи неща. "

Преди Гаврас за малко е свързван с Рита Ора. Докато последната връзка на Липа е с модела и дизайнер на бижута Ануар Хадид - брат на моделите Бела и Джиджи Хадид.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР