Дуа Липа и Ануар Хадид са от звездните двойки, които

...
Дуа Липа и Ануар Хадид са от звездните двойки, които
Коментари Харесай

Какво й е трудно на Дуа Липа, когато е с Ануар Хадид

Дуа Липа и Ануар Хадид са от звездните двойки, които следват максимата, че щастието обича тишината. Те са дружно от към година и половина, все по този начин влюбени са един в различен, само че и са все по този начин деликатни във връзка с това, което споделят с останалите за своя свят.
 Дуа Липа, сексизмът в музиката и каква е тайната на триумфа на певицата
Тайната на триумфа на Дуа Липа

Когато не значи не

Изпълнителката е звездата на корицата на новия брой на английския Vogue, а в изявлението си за изданието приказва за връзката, за която избира да мълчи .

Липа признава, че от самото начало, откогато е с брата на Джиджи и Бела Хадид, й се постанова да намира салдото сред това да е " толкоз разчувствана и влюбена " и да желае всички да го знаят и сред желанието да не разкрива доста за себе си и любовта с близките.
 Снимка 512462

" Просто желая да мога да бъда щастлива в тази връзка, без да получавам непознати отзиви за нея ", признава Дуа, която явно към този момент е осъзнала всички негативи на славата.

По отношение на рядкото шерване на общи моменти с половинката си в обществените мрежи певицата разяснява, че двамата имат своите страхотни мигове и прекарвания, само че би трябвало и двамата да са съгласни да ги създадат обществено притежание, с цел да стигнат те и до нас.

" Ние споделяме и ще споделяме единствено това, което желаеме да видите " , безапелационна е Дуа.
 Снимка 512464

Изпълнителката също по този начин признава, че води изцяло естествен метод на живот и това, че е сполучлива в специалността си и световноизвестна по никакъв метод не въздейства на нейното обграждане. " Хората, които са към мен през днешния ден, ме познават от доста по-дълго време ", разяснява тя.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР