ДСБ-София категорично застава зад издигната от нас кандидатура на Васил

...
ДСБ-София категорично застава зад издигната от нас кандидатура на Васил
Коментари Харесай

Не е обсъждано и е опит за разцепление: ДСБ-София се разграничи от проф. Лилков и застана зад Васил Терзиев за кмет

„ ДСБ-София изрично застава зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София. “ Това се споделя в позиция на „ тъмносинята “ партия, изпратена до медиите.

„ Столицата се нуждае от коренна смяна на ръководството си и екипът на ДСБ, като част от обединението „ Демократична България, Продължаваме Промяната и Спаси София “, ще допринесем за безапелационна победа и превръщането на София в съвременна европейска столица с транспарантно и умело ръководство “, споделят още от ДСБ.

Нашите представители в общинския съвет и районните кметства ще бъдат поръчител, че дългогодишно отстояваните политики в съпротива, най-накрая ще бъдат осъществени, уверени са от „ Кърниградска “.

Кандидатурата на проф. Вили Лилков не е обсъждана в ДСБ, а самият той от години не е деен член , прецизират от партията. Търсеното разцеплението в нашата общественост, работи само за понижаване на възможностите ни за безапелационна победа на идните локални избори и само и единствено в полза на статуквото , считат от ДСБ.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР