ДСБ ще заложи на млади политици в челните места на

...
ДСБ ще заложи на млади политици в челните места на
Коментари Харесай

ДСБ лансира млади кандидати за депутати в София |

ДСБ ще заложи на млади политици в челните места на листата на " Демократична България " в София. 

В 24-ти МИР първи претендент на ДСБ в общата листа на обединяването се обрисува да е зам. ръководителят на партията - Цецка Бачкова - приключила политически науки, стопанска система и право в Германия и отговорник на тематика Социална политика в Демократична България.

Областният ръководител на ДСБ в 25-ти МИР Бонка Василева е евентуалният преден претендент на партията в този изборен регион. Василева понастоящем е зам. кмет на столичния регион Оборище, а акцентът в нейната кандидатура е битката с корупцията.

На избираема позиция от ДСБ в 23 МИР се чака да бъде Петър Маринов. Той е регионален ръководител на партията за региона и частен бизнесмен, а неговият профил е " Малък и междинен бизнес ".

Съпредседателите на " Демократична България " Председателят на ДСБ Атанас Атанасов в 23-и изборен регион, а Христо Иванов, ръководител на " Да, България " ще води в 25-и МИР. Там обичайно е лидерската борба и водачи на листи са водачите на ГЕРБ Бойко Борисов и на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Съпредседателят на третата партия в обединяването - Зелено придвижване Владислав Панев, който е общински консултант води листата в 24-и МИР и в Шумен, а другият съпредседател на зелените Борислав Сандов - в Смолян.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР