Дрю Баримор участва заедно с Опра Уинфри, Мария Шрайвър и

...
Дрю Баримор участва заедно с Опра Уинфри, Мария Шрайвър и
Коментари Харесай

Дрю Баримор разкри от какво се страхува

Дрю Баримор взе участие дружно с Опра Уинфри, Мария Шрайвър и няколко лекари в предаване за менопаузата, което беше излъчено по OprahDaily.com. Актрисата разкри, че демонстрира признаци на перименопауза и това към този момент е почнало да се отразява на персоналния ѝ живот.

Например по време на последната си среща с мъж Дрю мъчно говорила за присъединяване си в програмата и нейните тематики.

" Обикновено съм уверена в себе си и желая да бъда себе си, отворена книга. Но в този миг си помислих: Не желая да приказвам за това, тъй като нуждая се мъжът да има несъмнено мнение за мен ", сподели Дрю и добави, че поради стигмата в обществото се опасява, че ще я възприемат като " прашасала, суха и остаряла ". " Това не е обликът, който желая да основа ", показа тя.

След тази дата Баримор осъзнала, че концепцията за менопаузата се нуждае от ребрандиране: " Когато приказваш за нея, изглеждаш като изсъхнала остаряла торба. Това е стигмата, това усещане, което бих желала да трансформира. Трябва да създадем говоренето за менопаузата по-забавно, секси и безвредно “.

Няколко дни преди да се причисли към шоуто, Дрю Баримор изпита прилив на горещи талази в личното си шоу, когато на посетители ѝ бяха Дженифър Анистън и Адам Сандлър. " Мисля, че за първи път чувствам топли талази ", призна Дрю в ефир, до момента в който сваляше сакото си. Анистън ѝ оказа помощ да поправи микрофона с думите: " За мен е чест ". " О, Боже мой ", разяснява Сандлър. Актьорите обсъждаха положението на Дрю още известно време, след което тя съобщи: " Е, веселя се, че този миг е документиран. "

През октомври Дрю Баримор разкри, че не е имала прочувствен или съкровен сътрудник, откогато се разведе със брачна половинка си Уил Копелман през 2016 година, от който има две дъщери, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР