Дрю Баримор и Кели Кларксън обявиха дати за завръщане за

...
Дрю Баримор и Кели Кларксън обявиха дати за завръщане за
Коментари Харесай

Дрю Баримор и Кели Кларксън определят дати за завръщане за шоута след удар на WGA

Дрю Баримор и Кели Кларксън оповестиха дати за завръщане за дневните си шоута в този момент, откакто сценаристите условно са постигнали ново съглашение за контракт.

Баримор показа новината в Instagram, че „ Шоуто на Дрю Баримор ” ще се завърне за четвъртия си сезон на 16 октомври. гласеше обявата.

Съобщава се, че трима от основните сценаристи на сериала са отказали да се върнат за новия сезон, откакто са им били препоръчани покупко-продажби, съгласно The ​​Hollywood Reporter. CNN се свърза с „ Шоуто на Дрю Баримор “ за коментар.

Баримор разгласи проектите си да се върне към малкия екран, преди WGA да реализира нов контракт с Алианса на филмовите и телевизионни продуценти, което провокира митинг предишния месец. След това Баримор разгласява извинително видео и анулира решението си.

Дрю Баримор и Кели Кларксън Дрю Баримор и Кели Кларксън Getty Images

Междувременно Кларксън разгласи, че „ Шоуто на Кели Кларксън “ ще се завърне на 10 октомври.

„ Толкова съм разчувствуван да стартираме нашия пети сезон в емблематичния 30 Rock “, сподели Кларксън в изказване. „ Има толкоз неповторима сила и креативен дух, които идват със фотосите в Ню Йорк. Готови ли сте? “

WGA и AMPTP реализираха авансово съглашение на 25 септември.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР