Дряново. В Дряново ПП АБВ представи кандидатите си за местния

...
Дряново. В Дряново ПП АБВ представи кандидатите си за местния
Коментари Харесай

В Дряново ПП АБВ представи кандидатите си за местния вот

Дряново. В Дряново Политическа партия АБВ показа претендентите си за локалния избор. В общината партията се явява в съдружен формат.
Щастлива съм, че имам опция, като член на управлението на Политическа партия АБВ, да изразя поддръжката на партията за тази мощна листа. Това съобщи по време на събитието ръководителят на АБВ-Младежи Пламена Заячка, оповестиха от пресцентъра на АБВ .
„ Поздравявам съидейниците си от АБВ-Дряново сътрудниците от Българска социалистическа партия, от " Български социалдемократи " и от " Движение дружно за смяна " за съдружната просвета. Вие показвате, че когато има предпочитание има и метод. По същата причина дружно с сътрудника ръководител на МО на Българска социалистическа партия - Николай Бериевски сме тук през днешния ден “.
Тази листа дава сериозен, поръчка за триумф и вероятност на хилядите жители на Дряново, акцентира Заячка.
„ Казвам го като младеж, който е живял в чужбина, само че избра да се върне в България, тъй като има вяра че за нея има вяра. Затова желая особено да поздравя младежите в листата, които са избрали освен да останат в Родината, освен да останат и работят в Дряново, само че и да работят за него “.
Пламена Заячка поздрави претендента за кмет Трифон Панчев и претендентите в листата.
„ Всички те са се потвърдили във времето, като Цветан Йорданов, някогашен ръководител на Общинския съвет в Дряново, Христо Димитров, Христо Ангелов, зад ръководителя на младежката организация на АБВ в Дряново и млад гений – Любомир Йорданов. Подкрепям кандидатурата на Детелина Кьосова - претендент за кмет на Царева морава, която се е потвърдила в предходния си мандат. Тяхната отдаденост ми дава вярата че както през миналите 150 години община Дряново ще продължи своето развиване, само че и ще запази достоверния си тип “.
Заячка акцентира обстоятелството на недоброто общинско ръководство сега.
„ Своеволията на настоящия кмет освен нарушават достоверния тип на центъра на града, само че и жестоко погазват мненията на общинската комисия, на НИНКН и на МК, които постановяват преизграждане на къщата, строена от Кольо Фичето в подножието на църквата. Защото тя е част от Ансамбъл „ Главна улица “, тя е със статут на групова недвижима културна полезност. Тези дейности ще доведат до санкция, която всички дряновци ще платят от джобовете си. Застъпвам се за тази листа, тъй като тази произволи и този метод на ръководство би трябвало да се прекратят “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР