Дружката на Гала се радва на майчинството си, живеейки в

...
Дружката на Гала се радва на майчинството си, живеейки в
Коментари Харесай

Съжаляват ли в bTV? Зейнеб разби сърцата на зрителите след р...

Дружката на Гала се радва на майчинството си, живеейки в разкош и обич, с които брачният партньор ѝ я обсипва и не мисли за телевизия и фенове

Откакто роди близнаците си Василиа и София, репортерката Зейнеб Маджурова май тотално е трансформирала мирогледа, а също и упоритостите си за близкото професионално бъдеще.

Засега тя не бърза да се връща на екран в bTV, където към този момент се подвизава, откакто реши да се махне от екипа на Гала в " На кафе " по конкурентната Нова тв.

Припомняме, че Зейнеб Маджурова се отдръпна от малкия екран в края на пролетния тв сезон, когато бременността ѝ към момента не личеше пред камерите, а към днешна дата май ще разочарова почитателите си, които напират да я видят назад в ефир.

За разлика от своите колежки, които неотдавна родиха - Никол Станкулова и Гери Малкоданска, риалити звездата не бърза да работи, написа " Уикенд ". Тя счита да остане с децата си най-малко, до момента в който пристигна време да тръгнат на ясла, а може би даже и на градина - излиза наяве от скорошни нейни отговори на фенски въпроси в обществените мрежи.

На въпрос дали й липсва малкия екран и по кое време мисли да се върне, Зейнеб отвръща по този начин: " Да. Липсва ми, само че към момента имам доста памперси за сменяне преди да се завърна. "

Любопитна детайлност бе и това, което Зейнеб отвърна на въпрос, обвързван с това дали би си направила пластична интервенция. " Може би, тъй като постоянно съм вярвала, че оттатък външните ни характерности има едни вътрешни полезности, които могат да те създадат задоволително хубав. А може би, тъй като съм в чудесни връзки с минусите си и не изпитвам нужда да ги изтривам. И не на последно място, а може би и на първо - в никакъв случай не съм харесвала сору paste устни, носове, а неотдавна - и очи ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР