Друго си е да имаш китап за усъвършенстван занаят, особено

...
Друго си е да имаш китап за усъвършенстван занаят, особено
Коментари Харесай

О, Боже: Преди "Ергенът" Виктория Капитонова изкарала курс за майсторски... ласки!


Друго си е да имаш китап за модернизиран поминък, изключително в случай че е по " тънката " част. С това се похвали персонално Виктория Капитонова, която преди да влезе в " Ергенът " и да се напъне да смъква Виктор Стоянов, изкарала курс за майсторско фел@ци@.

Това призна обществено самата рускиня, в компанията на своята приятелка Дениз Хайрула (която може и да не е карала сходни курсове, само че практиката да й идва отвътре)...

" Бях още в Москва, когато моя другарка ми предложи да запишем подобен курс и аз си избрах този. Беше доста забавно. Още от входа ти оферират пиво и даже упорстват да пиеш, с цел да се отпуснеш. Пред теб има към 15-ина типа вибриращи неща, с вазелини и всичките му там принадлежности. Просто би трябвало да не ти пука и да започнеш ", смее се опитната към този момент Виктория Капитонова.

Разбира се, тя не показа дали и какъв брой пъти е демонстрирала добитите си умения пред Виктор Стоянов, само че всеки може да си направи догатките самичък. Отбеляза само, че е значимо да не си стискаш устата и зъбите по време на практиката.

Явно Виктория се е справяла добре, тъй като съумя да освен да се добута до финала, само че и да грабне огромната победа. При все, че с Ергенът не са имали и концепция за сериозна връзка и продължение на връзките след Турция. Но... по този начин е то - отличниците знаят по какъв начин се прави.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР