Другия път като ви каже някой “Регулаторите ли са най-важното?!,

...
Другия път като ви каже някой “Регулаторите ли са най-важното?!,
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Къде е СЕМ? Гласът на путинизма ще става евродепутат

" Другия път като ви каже някой “Регулаторите ли са най-важното?! ”, дайте му образеца с Волгин, който, с общителното безучастие на болшинството в Съвет за електронни медии, трансформира една национална медия в пропагандатор на хибридна съветска агитация ". Това разяснява депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

Гласът на путинизма в България бил номиниран като претендент за евродепутат от 47 структури на “ВъZраждане ”. Говорим за индивида, който залива ефира на БНР с идеология антиевропейска, антинатовска, анти-всичко-прогресивно. За мен е предизвикателство да събера “Волгин ” и “евродепутат ” в едно изречение, само че въZрожденците явно не намират несъгласие в такава кандидатура.

Всъщност не е изключително чудно, че партията-рупор на съветското въздействие у нас желае да прати в Европарламента журналист-путинист. Представата на Волгин за съвършен събеседник е в диапазона сред Костадин Костадинов и проф. Иво Христов. Човекът, както се споделя, си е изработил аудиторията.

Сега шефът на БНР декларирал, че в случай че Волгин стане претендент, ще изгуби позицията си на водещ в БНР. То оставаше и да не я изгуби. За мен обаче по-важният въпрос е: по какъв начин да не разрешаваме хибридната агитация да употребява националните ни медии, с цел да отглежда не просто антиевропейски евродепутати, само че и публиката, подготвена да ги поддържа?

Другия път като ви каже някой “Регулаторите ли са най-важното?! ”, дайте му образеца с Волгин, който, с общителното безучастие на болшинството в Съвет за електронни медии, трансформира една национална медия в пропагандатор на хибридна съветска агитация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР