Другите партии няма да получат подкрепа от нас. Това заяви

...
Другите партии няма да получат подкрепа от нас. Това заяви
Коментари Харесай

ИТН няма да подкрепят другите партии - жестовете приключили

Другите партии няма да получат поддръжка от нас. Това съобщи заместник-председателят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред Българска национална телевизия.

Жестовете от Има Такъв Народ завършиха, закани се зам.-председателят на партията с водач Слави Трифонов.

Ако не бъде подсилен кабинетът на Има Такъв Народ, истината, съгласно Йорданов, е че би трябвало да се отиде на избори още веднъж.

Йорданов разяснява отхвърли на останалите партии и причините им: Ако не е бил Илиев, щял да бъде Пламен Николов, в случай че не е той, щял да е бъде Иво Атанасов, в случай че не е Атанасов, щял да е дядо Мраз, а в случай че не е дядо Мраз, щяла да е Снежанка.

Той увери, че Петър Илиев няма никакви връзки с Барбадос и недоумява по какъв начин би могло да се приказват такива неща. Петър Илиев не е член на пловдивска масонска ложа, опроверга Йорданов следващите изказвания в медийното пространство.

Проблемът на Петър Илиев е, че е отвън мейнстрийма на жълто-десните павета. Татяна Дончева е патогенен измамник, всички желаеха постове, уточни Йорданов.

Според него партиите на митинга са предатели и приказките им костват едно огромно нищо. Има Такъв Народ не са общоприета процедура и огромният зложелател за тях се назовава ГЕРБ. След като се оправиш с огромния зложелател и го изхвърлиш от ръководството на страната, тогава било разумно партиите да си мерят идеологиите, безапелационен бе Йорданов.

" Изправи се, насам, натам (както ги назова от началото на изявлението си Тошко Йорданов) са предатели и хора, които лъжат. ГЕРБ и Движение за права и свободи са ясни - ние сме съперници, само че с " Изправи се " - те твърдяха, че сме на една страна на барикадата, само че ни забиха нож в гърба ", безапелационен бе Йорданов и добави, че един изменник не заслужава капка почитание.

Глупостите, които приказва Мая Манолова за ГЕРБ и Движение за права и свободи са думи на " психологично, не съм сигурен какъв тъкмо човек ", атакува Йорданов водачът на ИСБНИ. Той счита, че човек би трябвало да бъде анормален, с цел да приказва такива нелепости.

За рецензиите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков по отношение на " ИТН ", Йорданов запита като какъв се изрича служебният министър, който очевидно умира от предпочитание да остане министър. Кабинетът от Има Такъв Народ се подрежда от Има Такъв Народ, сподели Тошко Йорданов, който не приема да има питания кой стои зад Слави Трифонов. След това запита: Кой стои зад Демократична България има отговор, кой стои зад Движение за права и свободи също има отговор, кой стои зад ГЕРБ също има отговор - Бойко Борисов.

Тошко Йорданов увери, че няма напрежение сред Има Такъв Народ и президента Румен Радев. Има Такъв Народ ще мислят по какъв начин да насрочат възможните предварителни парламентарни избори, като ще преценят след гласуването на проектокабинета им в пленарна зала.

Тошко Йорданов не знае дали кабинетът ще мине, тъй като всичко е в ръцете на " Демократична България ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР