Други смятат, че Алекс не е качила, а носи бебе

...
Други смятат, че Алекс не е качила, а носи бебе
Коментари Харесай

България Спря! Всички Гледат Брадъра, Но Лъсна Голямата Тайна На Алекс Сърчаджиева

Други считат, че Алекс не е качила, а носи бебе в корема си, тъй като е качила основно там. Водещата е предразположена към напълняване и елементарно качва кила, та от години има клюки за нейна втора бременност, само че досега постоянно бяха подправени. „ Разбира се, бих желала да имам един ден още едно детенце... Господ си знае работата “, споделяше Сърчаджиева всякога, когато я питаха дали носи под в утробата си.

В момента наследничката на Пепа Николова резервира безмълвие, когато я питат дали е сложна. Алекс бързо отклонявала тематиката и започвала да приказва за работа и спектакъл. Според поверието, до третия месец една жена би трябвало да крие бременността си, с цел да е здрав плода и нещата да минат леко, само че гледайки корема на Алекс, най-вероятно тя е най-малко в края на четвъртия или началото на петия месец. Тя нееднократно е казвала, че желае да има две деца, разликата им да е дребна, да порастват дружно и да са приятелчета. Дъщеря й София в края на годината ще стане на осем годинки, а майка й е на 35 и евентуално времето за второто детенце към този момент е пристигнало.

„ Няма за по кое време да отсрочва. Може би най-сетне се е решила да имат второ с Иван Ласкин ”, разясниха някои от феновете на риалити шоуто. Според други, Александра е качила от стрес и похапване. До края на „ ВИП Брадър ” ще се разбере дали актьорското семейство ще скрепи връзките си с още един правоприемник или просто щерката на огромния артист и режисьор Йосиф Сърчаджиев яде по устойчиво напоследък, написа " Уикенд ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР