Другата версия е, че е паднало от колелоНамериха дете в

...
Другата версия е, че е паднало от колелоНамериха дете в
Коментари Харесай

Намериха дете в безпомощно състояние в кравеферма в Бузовград, има съмнения за побой

Другата версия е, че е паднало от колело

Намериха дете в безпомощно положение в кравеферма в Бузовград. Сигналът е получен в понеделник към 18:21 ч. в РУ-Казанлък. Той е изпратен от Университетската болница в Стара Загора, където е признато 7-годишното дете в тежко положение с черепно-мозъчна контузия, оповестиха от полицията в Стара Загора.

В понеделник око 17 часа 44-годишен мъж открива момчето в безпомощно положение, в пристройка, в землището на село Бузовград, община Казанлък.

Детето е превозено в Университетската болница в Стара Загора в тежко положение с черепно-мозъчна контузия.

На този стадий е формирано досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета. По случая е за период до 24 часа е арестуван 37-годишен мъж.

Проверка на " 24 часа " сподели, че случаят е станал в кравеферма, която се намира в землището на селото. Детето е живеело там с дядо си. Задържаният е животновъд от същата плантация. Какво тъкмо се е случило и дали момченцето е било пребито от служащия се обяснява сега.

Другата версия е, че е паднало от колело.

В момента се водят разпити на всички от фермата, в това число и на дядото. Детето е сложено в медикаментозна кома в болничното заведение.

" 24 часа " научи от свои източници, че то ще бъде прегледано през днешния ден от правосъден доктор. От този обзор би трябвало да стане ясно каква е повода за контузията на главата на момченцето и дали повода за нея е нанесен му побой. Ако е по този начин, евентуално прокуратурата ще повдигне обвиняване на арестувания до края на деня.

В същото време от болничното заведение оповестиха, че детето било в цялостно схващане, оперирано е незабавно. Самото то казвало, че е паднало от колело и отричало да е бито./24 часа.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР