Друга катастрофа, станала минути преди навлизането на автобусите с футболните

...
Друга катастрофа, станала минути преди навлизането на автобусите с футболните
Коментари Харесай

Друга катастрофа вкарала Неделев в реанимация

Друга злополука, станала минути преди навлизането на рейсовете с футболните ни национали в тунела, най-вероятно е причина за тежкото пътно-транспортното произшествие при което пострада Тодор Неделев. Това заяви особено за БНР пресаташето на националния ни тим Виктор Игнатов.

Напът към хотела от летището в Грузия водачът на първия от двата рейса, пренасящи състава ни, е изгубил надзор върху ръководството на возилото, в резултат на което е била провокирана тежка злополука.„ Най-големият проблем пристигна от това, че директно преди нашето нахлуване във въпросни тунел, беше станала злополука и действително ние бяхме първите транспортни средства, които навлязохме там и безусловно никой нямаше концепция за тази заплаха.

Не мога да кажа кой е отговорен и въобще дали има отговорен. От една страна беше доста мокро, настрана асфалта беше изхабен. Шофьорите направиха всичко допустимо да спрат, само че не съумяха да предотвратят удара. Веднага след случая стартира следствие. Дойдоха задоволително служител на реда, само че нашия ангажимент беше положението на Тодор Неделев. Нямам визия по какъв начин са тръгнали нещата, само че допускам, че в някакъв миг обстановката ще се обясни, след произнасянето на съответните органи “, описа Игнатов.

Сутринта футболистите са имали леко занятие. По стратегия тази вечер би трябвало да се организира и формалната подготовка на тима.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР