Друг виден член на този групов иск е друг от

...
Друг виден член на този групов иск е друг от
Коментари Харесай

Фалит, наранявания на главата и забравени от играта: Как Англия провали своите герои от Световната купа по ръгби през 2003 г.

Друг изтъкнат член на този колективен иск е различен от героите от 2003 година, Стив Томпсън – колосална мощ като продажница за Нортхемптън и Англия по време на неговата украсена кариера. И по този начин, двама от този първи ред на Червената роза, създаваща история, имат хронични усложнения след края на ерата на славата. Всички тези, които се любуваха на достиженията им, ще оплакват тежкото им състояние.

Това повдига по-широк въпрос за това по какъв начин британското ръгби наподобява не е направило задоволително, с цел да откри функции за техните международни първенци. Може би са подхванати стъпки и са направени предложения, които са отхвърлени. Но е поразително какъв брой малко от международните спечелили на сър Клайв Уудуърд в този момент работят на цялостен работен ден в елитната игра.

Тъжно е да забележим още един от спечелилите на Световната купа на Англия от 2003 година да падне откакто Фил Викъри беше разгласен в неплатежоспособност

Викъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР