Друг шофьор управлявал автомобил във видимо нетрезво състояние с 3,87

...
Друг шофьор управлявал автомобил във видимо нетрезво състояние с 3,87
Коментари Харесай

Пияни шофьори в Бургаско: 51-годишен мъж отчете 4,27 промила


Друг водач управлявал автомобил във очевидно нетрезво положение с 3,87 промила

През уикенда полицията в Бургас хвана двама водачи, седнали зад кормилото след използването на алкохол. Мъжете са криволичели по бургаските улици и след изработен тест с дрегер е открито, че единият от тях е с рекордните 4,27 промила, а другият е с 3,87 промила.

На 01.10.2022 година към 08:20 часа в региона на околовръстния път на квартал „ Долно Езерово “ в Бургас за инспекция е спрян лек автомобил, оповестиха от полицията.

Автомобилът е с бургаска регистрация, лъкатушен по платното за придвижване. Установено е, че лидерът на транспортното средство, който е 51-годишен бургазлия, карал след приложимост на алкохол с централизация - 4,27 промила.

Мъжът е арестуван за период до едно денонощие. Работата по случая продължава.

На същия ден към 23:10 часа в региона на някогашния РУМ „ Резвая “, на паркинга зад постройката, чиновници от Четвърто Районно ръководство – Бургас забелязали несигурни маневри, подхванати от автомобил с бургаска регистрация, чиито предна и задна десни гуми били спаднали. Установено е, че лидер на автомобила е 45-годишен бургазлия, който бил във очевидно нетрезво положение. Тестван е с дрегер за приложимост на алкохол, като апарата отчел - 3,87 промила.

Водачът е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР