друг път ни е заплашвал, че ще ни запали, но

...
друг път ни е заплашвал, че ще ни запали, но
Коментари Харесай

Мъжът, залял жена си с бензин във Врачанско и преди заплашвал, че ще го направи

друг път ни е заплашвал, че ще ни възпламени, само че ние не вярвахме, тъй като ни е татко. Това описа в ефира на Милен Татянов, наследник на запалената във Врачанско село жена.

Той и двама негови другари първи чули писъците на горящата жертва.

Свидетели описаха, че когато отишли да оказват помощ на дамата, той към момента е бил там и е подгонил сина си с коса.

Вчера престъпно проявен от Врачанското село Три кладенци заля с бензин жена си и я възпламени, до момента в който тя спи. Това не е първото посягане на 52-годишния мъж против 45-годишната жена, с която живее на фамилни начала повече от 30 години.

Преди време нападателят отрязал косата ѝ с нож. После опитал да я удави в язовира. Така прогонил от фамилния дом и огромния си наследник.

На улица "Роза " фамилията се нанесло, откакто Татяна купила къщата с заем. До през вчерашния ден минавала приблизително по 90 км до Мездра и назад, с цел да работи и да изплаща заема. Във вторник вечерта си легнала рано, тъй като трябвало да става в 3.00 часа за нощна промяна.

"Жената беше в сериозно положение. Не знам какво заслужава този човек ", разяснява един от очевидците Марин Георгиев.

Хората, притичали се на помощ признават, че часове след случилото се не могат да се отърват от шока и да опишат видяното с думи.

"Аз, каквото съм видял, това не се не помни в никакъв случай. Това е нещо извънредно ", споделя кметът на селото Светлан Симеонов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР