Дроновете, които , може да са били насочени срещу сгради,

...
Дроновете, които , може да са били насочени срещу сгради,
Коментари Харесай

NBC: Дроновете в Москва на 30 май - срещу жилищата на руски разузнавачи?

Дроновете, които, може да са били ориентирани против здания, в които живеят офицери от съветското разузнаване, оповестява NBC, базирайки се на неназован американски чиновник и източник в американския Конгрес.

Поне една от жилищните здания, атакувани от дрона, е обвързвана с съветското външно разузнаване (СВР). Това са декларирали от Strider Technologies, започваща компания, която събира данни въз основа на открити източници.

Не е известно дали някой от чиновниците на СВР е бил ранен по време на офанзивите.

Тази версия опонира на изказванията на съветското министерство на защитата, което твърди, че безпилотните апарати, достигнали високи здания, не са постигнали задачата си заради ефикасната работа на радиоелектронната битка.

Руското министерство на защитата заяви, че са изстреляни общо осем дрона, три от които са били потиснати от радиоелектронна битка и са паднали, а още пет, съгласно организацията, са свалени от зенитни системи " Панцир-С ".

Три безпилотни летателни апарата, потиснати, съгласно военните, посредством радиоелектронна битка, удариха жилищни здания в Москва на Ленински проспект, ул. Профсоюзная и ул. Атласова в Нова Москва.
 Руски народен представител: Москва няма системи за засичане на дронове
Руски народен представител: Москва няма системи за засичане на дронове

Реакции на управляващите и институциите в Москва

Припомняме,  - няколко дни преди упования церемониал на успеха на 9 май. Акатаката предзвика остри реакции на всички равнища в Москва, само че, в това число и поради безсмислието на офанзивата, защото нямали цели в Москва.

, че се е пробвала да убие съветския президент Владимир Путин в офанзивата. Кремъл сподели, че Съединените щати стоят зад офанзивата с дрон, мнение, което Вашингтон отхвърли като неуместно.
 Си Ен Ен: Украйна е построила мрежа от сътрудници за диверсии в Русия
Си Ен Ен: Украйна е построила мрежа от сътрудници за диверсии в Русия

Медията се базира на неофициални източници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР