Дронове-камикадзета. Към този вариант на въздушен терор над мирното население

...
Дронове-камикадзета. Към този вариант на въздушен терор над мирното население
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: дронове-убийци, Мъск и свобода на словото

Дронове-камикадзета. Към този вид на въздушен гнет над мирното население прибягнаха съветските сили през днешния ден в Украйна - в нови удари по столицата Киев и по обекти край Николаев.

Илон Мъск още веднъж реши да показа мисли по тематиката за войната в Украйна, още веднъж в прекомерно спорна публиккация в Туитър. Какви съпоставения направи този път милиардерът?

Сгъстяват се облаците над главата на Лиз Тръс. Светът едвам научи името на новата английски премиерка и съпартийците ѝ консерватори към този момент мислят за промяната ѝ.

В България в навечерието на старта на новия парламент служебното държавно управление безшумно и методично продължава с кадровата чистка. Този път в екоминистерството.

Пак преди 19 октомври, когато е първото съвещание на Народно събрание, пристигна и график за диалози от двамата парламентьори на ГЕРБ - Росен Плевнелиев и Соломон Паси. Какъв е проектът им?

Проучване на Асоциацията на българските публицисти чертае следващата тревожна картина за свободата на словото в България.

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР