Дрон камикадзе атакува щаба на руския Черноморски флот в Севастопол,

...
Дрон камикадзе атакува щаба на руския Черноморски флот в Севастопол,
Коментари Харесай

Дрон атакува щаба на руския Черноморски флот

Дрон камикадзе нападна щаба на съветския Черноморски флот в Севастопол, заяви губернаторът Михаил Развожаев. Първоначално той сподели, че дронът не е свален, само че не е нанесъл съществени провали.

След половин час смени версията - “прихванат е от въздушната защита на флота и е погубен тъкмо над щаба”. В резултат дронът е паднал на покрива и се е запалил. По предварителни данни няма жертви. Развожаев въпреки всичко прикани жителите да не напущат домовете си в идващия час.

В обществените мрежи се появиха видеа от дрона, който по незнайни аргументи се пробват да смъкват с автомати.

Това е втората офанзива против постройката на щаба на Черноморския флот. На 31 юли, в Деня на военноморските сили, след гърмеж на дрон бяха ранени шестима души, а всички празнични събития в града бяха анулирани.

За последните 20 дни това е десетата украинска офанзива с дрон в Крим. Най-сериозни бяха провалите при детонациите в региона на военното летище в Новофедоровка на 9 август, където бяха унищожени минимум 10 съветски самолета. Експлозии имаше и край Джанкой и в Гвардейское.

Очевидци оповестяват през днешния ден и за гърмежи в Евпатория. Според министър председателят на Крим Сергей Аксьонов те са от работата на Противовъздушна отбрана. “В западен Крим работи Противовъздушна отбрана. Целта е изумена. Пострадали и вреди няма.

На челната фотография: Дронът се разруши в покрива на щаба

Севастополь????
— IgorGirkin (@GirkinGirkin)

ТЕМА преди 2 часа 686 преди 17 часа 2392 преди 21 часа 4199
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР