Дрогираният без книжка, който рани двама полицаи при опасна гонка

...
Дрогираният без книжка, който рани двама полицаи при опасна гонка
Коментари Харесай

Говори бабата на дрогирания, който рани двама полицаи при гонка в Бургаско

Дрогираният без брошура, който рани двама служители на реда при рискова гонка в Бургаско в неделя, е имал десетгодишен стаж на пътя. Без документи съгласно негови съседи.

В родното му село Джинот, bTV се среща с бабата на 29-годишния мъж. 70-годишната Мария Петрова научава от нас, че внукът й е арестуван. Видяла го за последно през вчерашния ден.

- Шофьорска брошура има ли?

- Ами по едно време се гласеше да взема, само че да ти кажа нищо не знам.

- А от кое място е взел колата?

- На татко му несъмнено. Той до късно беше у нас.

- Каза ли ви, че ще върви в Бургас?

- Не.

Стоян бил положително дете, само че се трансформирал след гибелта на татко си. Приятели го подвели по неприятен път, споделя баба му.

- Няма кой да ги изгони от нас, събират се и стоят.

- Наркотици да сте чувала, да знаете?

- Не, но от кое място да знам, като не го виждаме.

Вчера 29-годишният водач подвигна на крайник пет полицейски екипа в 40-километрова гонка. Тя стартира на основния път Созопол - Бургас, където автомобилът профучава с висока скорост около контролно-пропусквателен пункт " Пода “. Там водачът не стопира на подаден сигнал на гранични служители на реда, блъска автомобила им и продължава към Бургас. Влиза в града през пътен възел Юг, минава по околовръстното шосе, край ромската махала и стадион Черноморец и още веднъж през пътен възел Юг продължава за Върли бряг. Екшънът завършва в жилищен блок в Средец, където водачът е арестуван. Пробите демонстрират, че е под влияние на два опиата. Ранени са двама служители на реда.

В родното му село е обществена загадка, че Стоян кара без брошура. Въпреки това никой не е подал сигнал.

Шофьорът, който е престъпно проявен и осъждан за обири е арестуван за 72 часа. От прокуратурата в Бургас ще желаят за него непрекъсната мярка задържане под стража.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР