Дрогиран шофьор удари патрулка при опит за избяга от полицията

...
Дрогиран шофьор удари патрулка при опит за избяга от полицията
Коментари Харесай

Екшън във Варна: Дрогиран без книжка удари патрулка докато бяга


Дрогиран водач удари патрулка при опит за избяга от полицията във Варна. Инцидентът става на ул. ”Отец Паисий ” в града. 

“Направи ни усещане на съмнителното държание на трите момчета, които се намираха в автомобила. Те се движеха прекомерно постепенно, а откакто ни видяха единият си постави качулката, а другият се обърна. В този миг ние потеглихме след тях. Те стопираха на червен светофар, а ние до тях. Щом ни видяха водачът включи задна скорост и блъсна автомобил зад него, а след това и полицейската кола ”, описа младши автоконтрольор в КАТ-Варна Георги Петков. 

Петков акцентира, че малко по-късно колата се удря в бордюр покрай стадион “Спартак ”. 

“След като колата удари автомобил, аз се затичах, с цел да видя дали хората са добре. Шофьорът се опита да ме блъсне, откакто потегли внезапно напред, добре че съумях да се отдръпна ”, добави младши автоконтрольор в КАТ-Варна Красен Евтимов. 

По думите му притежателят и лидер на автомобила го е оповестил за търсене след случилото се. 

“Впоследствие ние го разпознахме. Пробата ми за опиати е била позитивна. Той не е имал шофьорска брошура в никакъв случай ”, сподели Евтимов.

“Лицето е открито за по-малко от един час. Това е 43-годишен варненец, който е престъпно проявен. В автомобила са открити осем пликчета, съдържащи амфетамин и марихуана. Намерена е и електронна везна. В дома му са открити муниции за автомат “Калашников ” и два буркана с фосфор ”, обясни контрольор Димитър Георгиев от Второ районно управление (на МВР) към ОДМВР-Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР