Дрогиран шофьор удари патрулка при опит за избяга от полицията

...
Дрогиран шофьор удари патрулка при опит за избяга от полицията
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор се заби в патрулка при опит да избяга

Дрогиран водач удари патрулка при опит за избяга от полицията във Варна. Инцидентът става на ул. ”Отец Паисий ”. 

“Направи ни усещане на съмнителното държание на трите момчета, които се намираха в автомобила. Те се движеха прекомерно постепенно, а откакто ни видяха единият си постави качулката, а другият се обърна. В този миг ние потеглихме след тях. Те стопираха на червен светофар, а ние до тях. Щом ни видяха водачът включи задна скорост и блъсна автомобил зад него, а след това и полицейската кола ”, описа младши автоконтрольор в КАТ-Варна Георги Петков. 

Петков акцентира, че малко по-късно колата се удря в бордюр покрай стадион “Спартак ”. 

“След като колата удари автомобил аз се затичах, с цел да видя дали хората са добре. Шофьорът се опита да ме блъсне, откакто потегли внезапно напред, добре че съумях да се отдръпна ”, добави в ефира на bTV младши автоконтрольор в КАТ-Варна Красен Евтимов. 

По думите му притежателят и лидер на автомобила го е оповестил за търсене след случилото се. 

“В следствие ние го разпознахме. Пробата ми за опиати е била позитивна. Той не е имал шофьорска брошура в никакъв случай ”, сподели Евтимов.

“Лицето е открито за по-малко от един час. Това е 43-годишен варненец, който е престъпно проявен. В автомобила са открити осем пликчета, съдържащи амфетамин и марихуана. Намерена е и електронна везна. В дома му са открити муниции за автомат “Калашников ” и два буркана с фосфор ”, съобщи контрольор Димитър Георгиев към Второ районно управление (на МВР) към ОДМВР-Варна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР