Дрогиран шофьор изплаши жители на село Милево, след като катастрофира

...
Дрогиран шофьор изплаши жители на село Милево, след като катастрофира
Коментари Харесай

След инцидента в село Милево: Какви са щетите

Дрогиран водач изплаши поданици на село Милево, откакто катастрофира на центъра на селото. Инцидентът се размина единствено с материални вреди, само че още веднъж сложи на дневен ред въпроси с сигурността и контрола по пътищата.

Кметът на село Милево Анелия Колева напомни, че случаят се е случил в тъмната част на денонощието и за благополучие няма жертви. Явно водачът е карал с доста висока скорост, с цел да има толкоз дълъг спирачен път. За страдание, в Милево се кара с доста висока скорост, тъй като секторът е прав, дава опция да се движат колите с висока скорост, разяснява още Колева.

" Натоварен е трафикът, изключително в този момент, когато автомагистралата е затворена и целият трафик за Пловдив минава през Милево. По данни на жителите половината част от селото е останала без ток, само че бързо е заменен стълба. Собствениците на парцела споделиха, че не са чули толкоз заплашителен удар, нищо притеснително нямаше при тях ", сподели още Колева.

Кметът на Милево сподели още, че е подготвена да спомага на притежателите за възобновяване на вредите им.

И различен път е имало произшествия, само че не и в подобен огромен мащаб, сподели още Колева.

Нейният зов към минаващите през селото е най-много към младите водачи да бъдат по-съобразителни на пътя, да не се надценяват с опциите си и да не използват наркотични средства, да карат със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване.

Репортер: Димитър Димитров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР