Дрогиран и без книжка, 25-годишният Петър Здравков уби преди 4

...
Дрогиран и без книжка, 25-годишният Петър Здравков уби преди 4
Коментари Харесай

Има нещо сбъркано, след като за убийство на пътя е възможно предсрочно да излезеш на свобода

Дрогиран и без брошура, 25-годишният Петър Здравков умъртви преди 4 година във Варна балетиста Мартин Чикалов. Шофьорът избяга от мястото на злополуката, а на другия ден самичък се съобщи. Сега е на независимост - в пандиза работил, получил награди и съгласно началството придобил “устойчива мотивация за съблюдаване на публичните правила ”. “Станал човек ”, в случай че цитираме Вапцаров...

Подобен резултат след толкоз тежко закононарушение се счита за обективен съгласно българските закони. По тях един ден ще се произнесе съдът и за виновността на Георги Семерджиев, чийто джип брутално лиши живота на две млади девойки в центъра на София. От ясните до момента обстоятелства по този тежък случай се знае, че той е карал с подправена брошура и избяга от мястото на нещастието, а зад тила му са куп нарушавания на пътя.

И този път ли ще се стигне до понижена присъда и дали обществото ще я одобри като обективна, та един ден Семерджиев също да “стане човек ” в пандиза? Случаят с двете млади жертви е индикативен, че има нещо доста сбъркано в цялата ни правоохранителна система. И че всеки може да се окаже на тяхно място.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР