Дрогиран 26-годишен мъж опита да прекара над 1.2 кг кокаин

...
Дрогиран 26-годишен мъж опита да прекара над 1.2 кг кокаин
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор опита да прекара над 1.2 кг кокаин през ГКПП Капитан Андреево

Дрогиран 26-годишен мъж опита да прекара над 1.2 кг кокаин и 21 грама марихуана през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Случаят е от 8 януари, когато товарен автомобил с турски регистрационен номер идва на митническия пункт на излизане от страната. В шофьорската кабина под пасажерската седалка е открит обгърнат с алуминиево фолио пакет, съдържащ 1247.6 грама кокаин.

След като е открито съществуването на опиати в камиона, лидерът, който е турски жител, прави опит да избяга, само че след малко гонене е арестуван.

При траялата инспекция митническите чиновници откриват 21 грама марихуана в джоба на якето на беглеца, който признал, че използва опиати, а откритото количество е за персонална приложимост.

Уведомени за случая са компетентните органи от КАТ към Министерство на вътрешните работи, които вършат тест за дрога на водача. Той дава позитивен резултат за приложимост на марихуана.

Образувано е досъдебно произвеждане по случая, което проверяващ служител на реда организира под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково.
 Над 6 кг марихуана, скрита в кутии с коледни сладки, откриха на Министерство на правосъдието
Над 6 кг марихуана, скрита в кутии с коледни сладки, откриха на Министерство на правосъдието " Гюешево "

Наркотикът е открит в багажа на един от пасажерите в автобус
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР