Дрийм тиймът на депутата от ГЕРБ Делян Добрев продължава да

...
Дрийм тиймът на депутата от ГЕРБ Делян Добрев продължава да
Коментари Харесай

Дрийм тиймът в Хасково е непокътнат

" Дрийм тиймът " на депутата от ГЕРБ Делян Добрев продължава да заема основни позиции в Хасково. Това е реалност два месеца след експлоадирането на абсурда в града и макар уверенията на министър-председателя Бойко Борисов , че ще подреди премахване на порочната процедура с роднински връзки и политически назначения из страната.
" Тези хора са изключителни експерти с безспорни качества, същински " дрийм тийм ". Те пожертваха 3-4 пъти по-високи заплати и отидоха да работят в общината единствено с цел да може ГЕРБ да извърши предизборните си обещания и да стартират вложения ", сподели Добрев за тях тогава.
На 4 октомври министър председателят съобщи, че " до ден-два " ще свика изпълнителната комисия на ГЕРБ поради роднинските назначения. " Ако някъде ги има, единият би трябвало да си отиде ", съобщи той. Няма данни в ГЕРБ да са разпоредени дейности, както се зарече Борисов. Проверка обаче сподели, че подалите оставки след абсурда се броят на пръстите на едната ръка.
Напуснали са зам.-кметовете на Хасково Евгений Консулов и Милена Трендафилова . Консулов е кумец, съученик и някогашен съучастник на Добрев. Неговата майка Лилия е общински консултант от ГЕРБ. Трендафилова е съученичка и съдружничка на Добрев. Доскорошният секретар на общината Биляна Димитрова, която е кума на Добрев, също напусна. Съпругът ѝ Георги Димитров е ръководител на Общинската изборна комисия, предава в. " Сега ".
Оставка е подала и Росица Гаргова, финансов шеф в общината. Тя е първа братовчедка на депутата от ГЕРБ. Съпругът ѝ Даниел е началник на бюджетната комисия и акционер в над 40 компании, които в последните години са спечелили публични поръчки за над 100 млн. лева, основно в региона на санирането.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР