Дрифтърите от Враца Искрен Иванов и Румен Кръстев са горди

...
Дрифтърите от Враца Искрен Иванов и Румен Кръстев са горди
Коментари Харесай

Наглост безкрай! Дрифтърите Искрен и Румен горди от медийните си изяви, споделят още видеа с изцепки

Дрифтърите от Враца Искрен Иванов и Румен Кръстев са горди с медийните си изяви и даже споделят още клипове на нарушаванията си, видя организация BulNews. 
Припомняме, че двамата младежи станаха известни след обява в медията, показваща дрифт на централния бул. „ Демокрация “. След това и други сътрудници разпространиха изцепката им, а от полицията във Враца разясниха публично случая.
Това обаче наподобява въобще не е тормозило нарушителите на закона, в противен случай. Двамата младежи споделят в профилите си във фейсбук всички вести с тяхно присъединяване и даже намират мотиви за горделивост с това, че са станали „ вайръл “ в медиите. 
Единият от тях – Румен Кръстев, който разгласява нарушаването на „ приятеля “ си и му навлече неприятности с полицията, даже споделя нов клип, адресиран особено до организация BulNews. Той е направил компилация от голям брой нарушавания и на други „ приятели “. На него се виждат още дрифтове из врачанските улици и шофиране с превишена скорост до 260 км в час. 
Агенция BulNews разполага с профилите и на останалите младежи от тяхната тайфа и ще ги разкрие, с цел да може полицията да си свърши работата и да ги следи изкъсо. Оставяме на проверяващите органи да открият има ли истина в обвиняванията, че точно тази група провежда противозаконни гонки с коли във Враца. Дори това да не се потвърди, рисковото им шофиране е причина за съществени ПТП-та, при които може да пострада и някой почтен човек. 
Вижте компилацията на Румен Кръстев . Искрен Иванов не остава по-назад и също е събрал на едно място изявленията за себе си.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР