Дреймънд Грийн никога не е страдал от липса на самочувствие,

...
Дреймънд Грийн никога не е страдал от липса на самочувствие,
Коментари Харесай

Грийн вярва, че Уориърс ще играят шести пореден финал

Дреймънд Грийн в никакъв случай не е страдал от липса на самочувствие, а в този момент за следващ път сподели увереността си, заявявайки, че Голдън Стейт още веднъж може да играе край на НБА. Уориърс стигаха до заключителната фаза на сезона в последните пет години, печелейки на три пъти, а съгласно крилото тази опция е изцяло действителна и този сезон.

“Не мога да приказвам за упованията в тима, тъй като действително не сме имали среща, на която да ги разясняваме. Но знам какви са моите упования. Те не се трансформират. Винаги са същите”, показа носителят на премията за “Защитник на годината” за сезон 2016/2017 и съобщи, че щом Клей Томпсън и Стеф Къри са в състава на тима, то калифорнийци могат да стигнат до шести следващ край на НБА.

През лятото в състава на Стив Кър имаше много разбърквания - Кевин Дюрант напусна в посока Бруклин, Шон Ливингстън приключи кариерата си, а Андре Игуадала бе трансфериран в Мемфис.

“Аз, Стеф и Клей имаме задоволително опит, шампионски нрав и към момента сме в разцвета на кариерите си. А като прибавим ДиАнджело Ръсел и Кевон Лууни, който преподписа, това е още повече талант”, прибавя още Грийн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР