Дрейк е известен най-вече с две неща. Първото е, че

...
Дрейк е известен най-вече с две неща. Първото е, че
Коментари Харесай

Защо Хали Бери е ядосана на Дрейк

Дрейк е прочут най-много с две неща. Първото е, че съвсем всяко парче, което пусне, се трансформира в шлагер, а и албумите му се продават като топъл самун. Второто е, че в множеството случаи тимът, на който залага, губи.
 Heart On My Sleeve - песента на Дрейк и The Weeknd, основана с изкуствен интелект, за която всички приказват
Коя е песента, за която всички приказват

Това ли е бъдещето на музиката

Но от време на време рапърът се забърква и в разправии с други известни персони. Последната се оказа много непредвидена - Хали Бери. Дрейк реши да промотира новото си парче със SZA - " Slime You Out ", със фотография снимка на актрисата от  Nickelodeon Kids` Choice Awards през 2012, в на която е залята със зелена течност.

Интересно и изобретателно решение, само че се оказва, че то не се е харесало на Хали Бери . В профила си в Instagram актрисата разгласява пост, който гласи, че от време на време човек би трябвало да се държи като по-големия, даже когато е жена.

В мненията под поста излиза наяве, че Бери има проблем с употребяваната от Дрейк фотография. Тя дава отговор на нейн почитател за какво тъкмо е ядосана на рапъра. 

разяснява, че Дрейк я е попитал дали може да употребява въпросната фотография, с цел да промотира с нея албума си. Тя обаче е отказала, само че това не е спряло канадския рапър въпреки всичко да извърши това, което е замислил. Именно това е разочаровало актрисата, написа People.
 Издръжката, която Хали Бери ще заплаща на някогашния си брачен партньор Оливие Мартинес
Издръжката, която Хали Бери ще заплаща на някогашния си

Всички елементи по развода на актрисата с Оливие Мартинес са изяснени

Тя добавя, че му се е възхищавала, само че постъпката му не е почтена, тъй като макар че му е отказала да използва снимката, той го е направил. Хали Бери коментира, че в тази ситуация става дума за спазването на правила и достолепие. Към момента Дрейк към момента не е дал отговор на обвиняванията на актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР