Древно шаманско гадание за бъдещето. Изберете един инструмент! Много интересно

...
Древно шаманско гадание за бъдещето. Изберете един инструмент! Много интересно
Коментари Харесай

Шаманско гадание, което ще ви каже какво да очаквате скоро

Древно шаманско врачуване за бъдещето. Изберете един инструмент!

Много забавно врачуване, просто би трябвало да изберете един ударен музикален инструмент!

Преди хилядолетия и преди началото на всички религии, когато човечеството към момента живеело на племена, в сложни обстановки, хората постоянно се обръщали към най-мъдрия човек от племето – шаманът. Шаманът лекувал заболявания, предсказвал бъдещето и давал препоръки. Той нямал право на неточности, защото античните хора били задоволително жестоки.

Това антично шаманско врачуване било употребявано в сложни обстановки или в такива обстановки, когато в действителност е бил нужен съвет.

Разгледайте картинката и изберете този, който ви харесва най-вече.

Номер 1
Животът е самодостатъчна система, която се стреми да поддържа баланс. Когато пожелаете нещо мощно, или назад, принудително отхвърлите нещо, животът стартира да ви хармонизира. Да предположим, че сте мощно привлечени от някого и възприятията му последователно изстиват към вас или просто изчезва от живота ви. Животът ви учи първо да обичате себе си – единствено тогава можете да обичате другите. Същото се случва, в случай че сте захласнати от парите.

Парите стартират да ви заобикалят – до момента в който се успокоите и оставите събитията да се развиват естествено. Има доста способи да си върнете хармоничното положение. Медитирайте измежду природата, помолете Висшите сили да ви оказват помощ да почувствате естетика.

Номер 2
Вселената е живо създание. Ако я помолите за нещо и получите това, което сте поискали, не забравяйте да благодарите. Не забравяйте, че неналичието на признателност стопира източника ви на обилие.

Искрената признателност, в противен случай, кара Вселената да желае да продължи да работи във ваша изгода. Не забравяйте да благодарите и на себе си за всичко, което вършиме за себе си и за хората към вас. Благодарността не постоянно може да бъде изразена с думи, само че несъмнено би трябвало да получите премия за труда си. В противоположен случай ще загубите интерес към тази активност и ще изпаднете в незаинтересованост. Опитайте се да поддържате баланс – както за себе си, по този начин и за близките.

Номер 3
Магията е това, което оказва помощ да се изживее една фантазия. Това е искрата на опциите – опцията за знамение, което идва от сърцето. Забележете всички прелестни неща, които ви заобикалят във вашето всекидневие. Вие сте под въздействието на някои вълшебен сили, можете да употребявате тези вълшебен сили в интерес на себе си и на хората към вас.

Не забравяйте, че най-голямата магия и знамение е вашият живот и животът на вашите близки! Радвайте се на даровете на Вселената, наслаждавайте им се и бъдете признателни за всичко, което ви е обещано. Нека магията донесе мир в душата и да отвори нови благоприятни условия. Изчистете страховете си.

Номер 4
Луна. Външните сили ви обръщат огромно внимание. Може би сега се случват по-важни събития, в сравнение с наподобява на пръв взор, само че в този момент можете да бъдете изцяло спокойни за изхода от обстановката. В близко бъдеще всичко ще се реши от единствено себе си и всички, които са забъркани в тази обстановка, ще бъдат удовлетворени.

Вие сте на кръстопът. Направете своя избор в сходство с това, което ви споделя вътрешният ви глас. Не се обвързвайте със остарялата система от вярвания, отървете се от всички ограничавания. Не забравяйте, че самата Вселена ви поддържа. Сега е отлично време за смяна към по-добро. Можете да постигнете огромен триумф. Продължавайте напред.

Този път е безконечен. В центъра на знака за безконечност е съсредоточена вашата вътрешна мъдрост. Днес получавате достъп до нея. Предприемете стъпки в вярната посока.

Номер 5
Сега е подобаващ миг да вдъхнете живот на фантазиите си. Огледайте се и се запитайте, живеете ли по метода, по който желаете? Ако не, пробвайте да извършите позитивни креативен промени. Помолете Вселената да ви насочи в нова посока. Често природата ни дава ентусиазъм. Седнете в градина или парк, разходете се.

Мислете за положителни неща и оставете мислите ви да текат свободно. Божественото се пробва да ви насочи в нова посока. Слушайте вътрешния си глас и помолете за помощ от други измерения. Оставете Духа да ви води и пази. Трябва да вдъхновите редица хора. Но не забравяйте, че не би трябвало да лишавате човек от свободния му избор.

Номер 6
Желание: Време е да употребявате мозъка си, с цел да изведете вътрешните си блокажи на повърхността. Ако желаете да постигнете нещо, не мислете, че го нямате. Представете си, че към този момент го имате. Създайте облик на това, което желаете. Заредете го с сила и жизнеспособност. Помислете над всички елементи, пробвайте се да видите картината допустимо най-ясно.

Вижте още: Любопитни детайлности за живота на Бурак Йозчивит

Мисълта е материална и когато обликът ви най-сетне се образува, той ще се трансформира в без значение живо създание, което ще откри опцията да бъде въплътено в действителността. Ако ви е мъчно концептуално да си визиите какво желаете, можете да нарисувате това, което желаете и да поставите рисунката на видно място.

Използвайте всеки способ за визуализация, комфортен и наличен за вас и вашето предпочитание сигурно ще се сбъдне. Отнасяйте се към този способ като към игра и не забравяйте да благодарите на ориста за това, което ще получите.

Древно шаманско врачуване, което ще ви помогне да подредите живота си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР