Древните цивилизации са използвали кристалите като начин за свързване със

...
Древните цивилизации са използвали кристалите като начин за свързване със
Коментари Харесай

5 мощни кристала, които отключват мъжката енергия и носят просперитет

Древните цивилизации са употребявали кристалите като метод за свързване със земята и природата. Днес ги носим и ускрасяваме домовете си с тях както поради хубостта им, по този начин и поради техните вълшебен и духовни свойства.

Разбира се, никой не се пробва да ви убеди, че камъните работят като магическа пръчка . Въпреки това тяхното наличие може да повлияе на силата и мотивацията ви, както и да притегли шанс и разцвет в живота ви. За тази цел е значимо освен да притежавате избран тип кристал, само че и да го ползвате по верния метод.

Когато съчетаете своя кристал с избран обред, вие му давате цел и увеличавате неговите сили. Въпреки това имайте поради, че кристалът няма да промени живота ви, а вие самите би трябвало да го извършите. Свързването с камъните е единствено един от методите да засилите своята вътрешен глас и да употребявате духовния си капацитет.

Днес ви представяме 5 кристала, отключващи мъжката сила - преобладаващата, уверена, целенасочена част на всеки от нас. Това не значи, че те са подобаващи единствено за мъжете, тъй като и двата пола носят мъжката витална мощ в себе си.

Затова, в случай че се стремите към отбрана, мощ, благосъстояние и благоденствие , разберете кои кристали ще ви оказват помощ и по какъв начин да ги употребявате вярно:
 Тези мощни кристали отключват мощна сила и носят разцвет  Тези мощни кристали отключват мощна сила и носят разцвет  Тези мощни кристали отключват мощна сила и носят разцвет  Тези мощни кристали отключват мощна сила и носят разцвет
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР