Древните казват, че кризата представлява също така и възможност. В

...
Древните казват, че кризата представлява също така и възможност. В
Коментари Харесай

HP представи нова линия от устройства със засилена хардуерна защита

Древните споделят, че рецесията съставлява също по този начин и опция. В изискванията на навсякъде положение на отдалечена работа и бизнес взаимоотношение, десетки преди предпазени зад сигурността на корпоративните защитни стени и системи, през днешния ден са изложени на всевъзможен жанр опасности, поставяйки в действителна заплаха бизнесите от киберпрестъпниците. За HP също рецесията се явява опция, посредством която да осъществят на процедура своите проекти за усилване на отбраната над устройствата си с представянето на. Става дума за нова линия от лични компютри, принтери и една обща платформа, която съчетава хардуерния метод към отбраната на крайните точки, описват от SC Magazine.

Устройствата включват разнообразни новаторски характерности, като самолекуващ се фърмуер, автоматизирано засичане на пробив в паметта, ограничаване на дейностите на заканите и облачно основан разбор. Компанията предлага също по този начин и нова управляема услуга, която разрешава на бизнесите да затегнат отбраните, когато биват принтирани документи с висока степен на сензитивност посредством ръководство на достъпа само до утвърдени от компанията принтери, обезпечаването на мониторинг и автоматизирано лекуване в случаите, в които се записват устройства, които не се преценяват с политиките за отбрана, направени от предприятието.

Йън Прат, началник на звено „Глобална сигурност за персоналните системи“ споделя пред изданието, че актуалният план поражда като концепция преди години и не е създаден особено за времето на пандемия. „Дори преди пандемията, над 70% от пробивите започваха от крайните точки, като начален вектор за офанзива, тъй като най-лесния път към едно дружество е да се прицелиш в тази пресечна точка сред потребителя и уязвимата технология“, декларира той. С пандемичната конюнктура, продължава Прат, отбраната на крайните точки се е трансформирала дори в още по-голям фактор, тъй като доста от отбраните, които участват в една корпоративна мрежа, през днешния ден просто биват преодолявани – крайните точки би трябвало да се грижат сами за себе си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР