Древна Индия – необятна, чудата и пълна с мистерии, едно

...
Древна Индия – необятна, чудата и пълна с мистерии, едно
Коментари Харесай

Индийски зодиак: Жребец, слон, овца... Вижте каква зодия сте и какво вещаят звездите за вас

Древна Индия – необятна, чудата и цялостна с мистерии, едно място, на което любовта е била издигана в фетиш – за нея живееш, за нея умираш. Според индийците тогава е имало не 12, а цели 26 зодиакални знака, които обгръщат пъстротата на характерите ни по този начин, както 12-те не съумяват. Всеки индиец в древността е бил покровителстван от обещано животно като било доста значимо да се посочи дали е мъжко или женско, а това няма нищо общо с вашия пол, а със силата, с която сте покровителствани.

13 април-26 април
ЖРЕБЕЦ
Това са дейни хора, обичат придвижването, измененията и постоянно имат нови хрумвания. Бездействието ги разочарова. Те са доста самостоятелни и по тази причина е мъчно да се подчиняват на любовния си сътрудник. Държат да управляват обстановката. Това са мощни характери и постоянно вършат първата стъпка в любовта. Често възприятията са преобладаващи над разсъдъка. Успешна връзка ще имат с Кобила, Мъжка Змия, Женска Змия, Сърна, Елен, Мъжка Маймуна, Женска Маймуна.

27 април-10 май
СЛОН
Това са хора на стабилността. Те имат потребност от дълготрайна и сигурна връзка, сложена на здрава основа и не обичат изненадите. Това са мощно чувствени и буйни натури. В любовта са всеотдайни и вършат всичко, с цел да угодят на капризите на колегата си. Те имат славата на отлични любовници, само че са правилни и държат на дадената дума. Обичат да бъдат похвалени, с цел да знаят, че са високо ценени. Успешна връзка ще имат със Слоница, Овца, Овен, Мъжка Змия, Женска Змия, Бивол, Биволица, Женска Маймуна, Мъжка Маймуна.

11 май – 24 май
ОВЦА
Това са разнолики хора. В обществото и работата си са дейни и доста дейни, ръководители и буйни оратори. В дома си са тихи, спокойни, мързеливи и даже бавни. Може да проявят интензивност за реализиране на кариера, само че интензивност в интимните каузи не демонстрират. Очакват да бъдат ухажвани, само че се вършат на недостъпни. Искат да бъдат гонени и убеждавани, по този начин са сигурни, че има още плам. Не обичат да се обвързват, желаят независимост. Успешна връзка ще имат с Овен, Слон, Слоница, Бик, Бивол, Биволица, Крава.

25 май-7 юни
МЪЖКА ЗМИЯ
Това са хора, които обожават лукса, скъпото, блясъка. Ако желаете да ги впечатлите, заложете на скъпите дарове. Ако нямате опция постоянно да поддържате доста висок стандарт на живот, те ще ви зарежат и ще ви не помнят доста бързо. Не могат да бъдат правилни, само че в случай че се влюбят същински, тогава е вечно. Много обичат флиртовете и заниманията, всяко ново нещо е предизвикателство и ги прави непостоянни. Успешна връзка ще имат с Женска Змия, Жребец, Кобила, Слон, Слоница.

8 юни-20 юни
ЖЕНСКА ЗМИЯ
Те са хора, които търсят сигурност и непоклатимост, само че и подобие в интелекта, да имат идентични ползи и желания. Страхуват се от обвързване, с цел да не бъдат засегнати. В любовта търсят повече другар и сътрудник, в сравнение с буен ухажор. Страхуват се да разкрият възприятията си и наподобяват отчуждени. Всяка уязвимост ги плаши. Веднъж разкрили своята подобаваща половинка, не поглеждат настрана. Успешна връзка ще имат с Мъжка Змия, Жребец, Кобила, Слон, Слоница.

21 юни-4 юли
КУЧКА
Това са буйни и всеотдайни хора. Чувствата ги водят и не мислят доста. Затова доста постоянно се набъркват в странни любовни триъгълници и без да влагат неприятни мисли, разделят двойки. Живеят повече във фантазиите си, в собствен идеален и прелестен свят. Смятат, че в случай че са усетили тръпка към някого, би трябвало да я изживеят, без значение кого ще наранят, стига те да са удовлетворени. За тях няма ограничавания в любовта. Успешна връзка имат с Куче, Кучка.

5 юли-18 юли
КОТКА
Тези хора изчакват и преценят. Никога не вършат първата крачка, колкото и мощни усеща да изпитват към някого. Те са пресметливи и рационални. Трезво преценят всяко деяние и свое решение. Дори да са заобиколени с доста хора, които проявят интерес, те няма да вземат безогледно решение. Обичат свободата и ненавиждат да ги командват. Ще изчакат да получат повече оферти, преди да вземат дефинитивно решение. Успешна връзка имат с Котарак, Сърна, Елен, Мъжка Маймуна, Женска Маймуна.

19 юли-1 август
ОВЕН
Това е доста срамежлив човек. Потаен, свенлив, обезпокоен. Харесва такива хора като себе си. Разкрепостените му се костват вулгарни. Това са и доста взискателни хора. Те имат искания към колегата си и дълго избират. Рядко споделят или демонстрират възприятията си, чакат другият да го усети, само че без да дават сигнали за това. Мразят изневярата и в никакъв случай не я простят. Успешна връзка имат с Овца, Бик, Крава, Бивол, Биволица, Слон, Слоница.

2 август-15 август
КОТАРАК
Това чаровни и обаятелни хора, по тази причина съумяват да получат това, което желаят. Те се нуждаят от доста и непрекъснато ухажване, от непрекъснати похвали – както за външността и пристрастеността им, по този начин и за интелекта им. Те са правилни в любовта, само че и изискват честност от колегата си. Страхуват се от съществено обвързване, тъй като не желаят да бъдат излъгани и разочаровани. Искат да вършат това, което им харесва. Успешна връзка имат с Котка, Сърна, Елен, Мъжка Маймуна, Женска Маймуна.

16 август-29 август
ЗАЕК
Те търсят дълго време подобаващ сътрудник, тъй като имат доста искания. Искат почитание и удивление. Трябва да получават похвали за пристрастеността в леглото и за триумфите в службата. Обожават положителната храна и охолния живот. Влагат пристрастеност както в любовта си, по този начин и в заниманията. Прибързани и нетърпеливи, ненавиждат отводи и изчакване. Искат да получат всичко в този момент и незабавно, само че не постоянно премислят добре желанията си. Успешна връзка имат със Заек, Зайка.

30 август-12 септември
ЗАЙКА
Те търсят трайна и постоянна връзка, ненавиждат изненадите и катаклизмите. Искат сътрудник, който дружно с тях да сътвори идеалното семейство. Отдават живота си на децата. Те са буйни и всеотдайни в любовта, само че в никакъв случай не изневеряват. Веднъж взето решение, то е непрекъснато. Неочакваните и непредвидени неща ги изнервят и разочароват. Обичат всичко да върви по техния проект и не позволяват някой различен да се намеси, даже и със съвет. Успешна връзка имат със Зайка, Заек.

13 септември-25 септември
БИК
Това са непостоянни хора, чийто интерес постоянно би трябвало да бъде предизвикан. Те обичат да гонят, да завоюват, да бъдат провокирани. Обърнете им тил, и те ще тръгнат след вас. Освен любовната игра, те обожават фамилията и се стремят да основат комфортен дом с приятна конюнктура. Не обичат различията и желаят всички да се преценяват с тях. Децата са най-важното нещо в живота им. Успешна връзка имат с Крава, Овца, Овен, Сърна, Елен.

26 септември-9 октомври
БИВОЛИЦА
Склонни са към многочислени и краткотрайни връзки, тъй като търсят под­ходящия сътрудник. Много са проницателни и бързо схващат какъв е индивидът до тях. Когато един път срещнат човек, който може да им даде търсената сигурност. Страхуват се да не бъдат изоставени. Много буйни и чувствени, те се раздават изцяло в любовта. Дават всичко на колегата си, само че желаят и независимост. Трудно се опитомяват. Успешна връзка с Бивол, Слон, Слоница, Овца, Овен, Бик, Крава.

10 октомври-22 октомври
ТИГРИЦА
Това са буйни и чувствени хора, магнетични и обаятелни. Те притеглят към себе си всички останали, само че са и доста резервирани. Никога не се разкриват изцяло. Предпочитат кариерата пред дома. Нуждаят се от човек, който да поеме грижите за дом и семейство. Те да бъдат свободни птици, да градят кариера, а вкъщи да ги чака боготворене и равнодушие. Искат другият да ги цени, само че не и да ги подлага на критика. Успешна връзка имат с Тигър, Тигрица.

23 октомври-5 ноември
БИВОЛ
Това са хора, които дълго търсят своя сътрудник, тъй като са доста взискателни. Те обичат да глезят хората към себе си, да обгрижват половинките си, да се отдават в една връзка, без да чакат нещо в подмяна. Те са солидни, сигурни и съществени хора. Страстни в любовта, те в никакъв случай не го демонстрират пред странични хора. Техни секрети си остават в тяхната спалня. Можете да им се доверите за всичко и те в никакъв случай няма да ви излъгват. Успешна връзка с Биволица, Слон, Слоница, Овца, Овен, Бик, Крава.

6 ноември-18 ноември
ТИГЪР
Ненаситни господари както в любовта, по този начин и в кариерата си. Те са способни да се раздадат, само че в случай че не получат в подмяна това, което чакат, те се отхвърлят и търсят друго. Те са непостоянни, до момента в който не открият същинската обич. Търсят човек, който ще им бъде правилен, само че и да е интелектуално подобаващ, да се споделят идентични възгледи. Способни са да нервничат и капризничат, когато не получат това, което желаят. Успешна връзка с Тигрица, Тигър.

19 ноември-1 декември
СЪРНА
Те са сантиментални и влюбчиви хора. Веднъж влюбени, те са способни да не помнят за всичко друго и да занемарят кариерата си. Живеят за мига, любуват се на удоволствието и не мислят за на следващия ден. Докато търсят идеалния сътрудник, те може да имат доста и краткотрайни връзки, тъй като все от нещо не са удовлетворени. Те обичат заниманията и ненавиждат компликациите и неприятностите. Склонни са да се откажат, вместо да се борят за някого. Успешна връзка имат с Елен, Бик, Крава, Кон, Кобила, Котка, Котарак.

2 декември-14 декември
ЕЛЕН
Това са властни хора, със мощни усеща. Те са господари и не търпят непознатото непознато мнение. В любовта желаят да бъдат едновластни притежатели. Остра и голяма ревнивост води мислите им. Изискват цялостна отдаденост и честност. Търсят интелектуално подобие с колегата си. Никога не демонстрират какъв брой мощно обичат, от боязън да не наподобяват слаби и уязвими. Трябва им човек, който да ги обожава и схваща. Успешна връзка имат със Сърна, Заек, Зайка, Котка, Котарак.

15 декември-30 декември
МЪЖКА МАЙМУНА
Това са сдържани и непроницаеми хора, които в никакъв случай няма да покажат същинските си усеща. От друга страна, в душата им бушува стихия от мощни усеща. Те желаят мислите им да бъдат разбрани без да споделят нищо. Мълчаливи и отчуждени, те пазят доста деликатно сензитивното си сърце. Веднъж засегнати, те не простят и не не помнят. Обичат спокойствието и усамотението, единствено уединено със себе си могат да се провиснал същински. Успешна връзка имат с Женска Маймуна, Котка, Котарак, Слон, Слоница.

31 декември-16 януари
КУЧЕ
Те са нежни, “ изискани и чувствителни хора. Много хора може да ги сметнат за завладяни, само че те по този начин усещат нещата. Искат постоянно всичко да е идеално и красиво. Все отново, те не търпят непознато мнение. Тяхната мярка за красиво и положително е само вярната. Всеки би трябвало да се преценява с тях. Не обичат несъгласията. Искат да чуват само и единствено похвали, само че пък и постоянно ги заслужават. Търсят съвършената си половинка. Успешна връзка имат с Кучка, Куче.

17 януари-2 февруари
ЖЕНСКА МАЙМУНА
Това са капризни и красиви хора, които постоянно желаят внимание и би трябвало да са на напред във времето. Мразят някой да ги засенчва. Търсят сътрудник, който да ги поддържа, само че да остава настрана. Все отново, те не могат да живеят сами, тъй като са безпомощни и имат потребност от опора, от помощ, от препоръки. В любовта търсят повече полза, в сравнение с буйни и същински усеща. Търсят изгодата за себе си и съумяват да я намерят. Успешна връзка имат с Мъжка Маймуна, Котка, Котарак, Слон, Слоница.

3 февруари-18 февруари
ЛЪВИЦА
Това са безкористни хора, които се стремят да бъдат в интерес на обществото. Обичат истината и красивото, а измамата и пошлото ги нараняват. Стремят се към повече знания и техния сътрудник би трябвало да е интелектуален събеседник, умен слушател, почтен човек и буйно влюбен. Те желаят да имат от всичко по доста и го получават, тъй като са магнетични и лъчезарни. Отговорни, почтени и правилни в любовта, на тях може да се разчита. Успешна връзка имат с Лъв, Лъвица.

19 февруари-3 март
КОБИЛА
Това са хора, които са доста спорни. Мечтаят за постоянна връзка, само че и да бъде нещо автентично и ексцентрично. Страхуват се от новото и непознатото, само че непрестанно го търсят. Те би трябвало да имат до себе си човек, който да им обезпечи непоклатимост, само че и доста занимания, с цел да не скучаят и да не се позволява еднообразие. Неспокойни и нетърпеливи, те са отдадени на моногамна връзка и не търсят опити настрана. Опитват се да угодят на колегата си и да го носят на ръце. Успешна връзка имат с Кон, Женска Змия, Мъжка Змия, Сърна, Елен, Мъжка Маймуна, Женска Маймуна.

4 март-16 март
ЛЪВ
Лоялни и предани, правилни и всеотдайни хора. Те дават всичко от себе си, с цел да угодят и задоволят желанията на колегата си. Угаждат на всеки каприз, само че високо ценят свободата си и не разрешават никой да навлезе в персоналното им пространство. Искат да знаят всяка непозната загадка, само че своите не споделят с никого. Имат малко другари, само че те са тествани и изпитани хора, на които да се разчита за мощна поддръжка и крепко рамо. Успешна връзка имат с Лъвица, Лъв.

17 март-30 март
КРАВА
Идеалисти, те почитат другите и търсят положителното у всеки. Търсят идеалната връзка и не могат да живеят сами. Искат постоянно да имат сътрудник, а пък и постоянно намират подобаващия. Чаровни и откровени, те получават единствено усмивки и похвали. Упорити в работата си, те са нежни в любовта и след битката в кариерата търсят спокойствието на домашния уют. Искат и получават честност и благополучие в любовта. Успешна връзка имат с Бик, Овца, Овен, Сърна, Елен.

31 март-12 април
СЛОНИЦА
Всеотдайни хора към фамилията и към колегата си. Трябва да имат сътрудник, който да ги цени и да ги поддържа, с цел да имат опция да се развиват пълноценно. В любовта имат потребност и от романтика, само че и от духовно извисяване, интелектуален контакт. Те обичат с очите, само че и с разсъдъка си. Трябва им пълноценна връзка. Мразят егоистите и използвачите. Не търпят някой да им заповядва, тъй като това наранява огромното им его. Успешна връзка имат със Слон, Овен, Овца, Мъжка Змия, Женска Змия, Бивол, Биволица, Мъжка Маймуна, Женска Маймуна.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР