Дресьор на диви животни, включен в популярния сериал на Netflix

...
Дресьор на диви животни, включен в популярния сериал на Netflix
Коментари Харесай

Звездата от „Tiger King“ Док Антъл се призна за виновен по федерално обвинение за трафик на диви животни

Дресьор на диви животни, включен в известния сериал на Netflix „ Tiger King “ се призна за отговорен по федерални обвинявания за трафик на диви животни, заяви Министерството на правораздаването в понеделник.

Бхагаван „ Док “ Антъл се призна за отговорен в скрит план за нарушение на Закона на Лейси и за скрит план за пране на пари, споделиха федералните прокурори в известие за вести.

63-годишният Антъл е притежател и оператор на Института за мощно застрашени и редки типове (T.I.G.E.R.S.), прочут още като сафарито на Мъртъл Бийч. Той също по този начин оглавява Фонда за редки типове, организация с нестопанска цел, записана в Южна Каролина.

Той се издигна до национална популярност като един от героите, включени в „ Tiger King: Murder, Mayhem and Madness “, документален филм на Netflix от 2020 година минисериал за развъдчици на тигри във Флорида и Оклахома.

Според прокурорите, Антъл е заговорничил да наруши Закона на Лейси - който не разрешава трафика на нелегално взети диви животни, в това число животни, предпазени според Закона за застрашените типове - като управлява продажбата на две дребни гепарди, две лъвчета, два тигъра и едно младо шимпанзе сред септември 2018 година и май 2020 г. 

„ Antle употребява всеобщи заплащания в брой, с цел да скрие транзакциите, и фалшифицира документи, с цел да покаже напълно нетърговски прехвърляния в границите на една страна ", споделиха прокурорите. „ Антъл също по този начин изиска заплащания за застрашени типове да бъдат осъществени към неговата организация с нестопанска цел, с цел да могат да наподобяват като „ дарения “. “

Разследващите също споделиха, че Антъл и съзаговорник са прали пари сред февруари и април 2022 година, откакто откриха доказателства за парични транзакции, за които се счита, че са получени от „ превозване и укриване на незаконни чужденци “.

„ За да прикрият и прикрият естеството на противозаконните парични средства, Антъл и неговият съзаговорник щели да вземат парите, които са получили, и да ги подават в банкови сметки, които управляват “, споделиха прокурорите. „ След това щяха да напишат чек на лицето, което е предоставило парите, откакто взеха 15% такса за транзакция. “

Прокурорите споделиха, че Антъл се е възползвал от позицията си на природозащитник.

За всяко обвиняване Antle е изправен пред оптимално наказване от пет години затвор, санкция до $250 000 и три години следено освобождение, съгласно прокурорите. Той би трябвало да бъде наказан, откакто арбитър прегледа отчет, направен от Пробационната работа, споделиха прокурорите.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР