Дреновец от едноименното видинско село е единият от двата нови

...
Дреновец от едноименното видинско село е единият от двата нови
Коментари Харесай

Новак се гласи да е приятната изненада на Северозападната Трета лига

Дреновец от едноименното видинско село е единият от двата нови отбора на Северозападната Трета лига. Другият е Ювентус от плевенското село Малчика. Въпреки непознатата конюнктура, новакът няма желание да е „ кроткото агне “ в шампионата, който започва на 11 август. Тимът към този момент има сложена цел – класиране 6-8 място, а за какво не и по-напред. Клубът разполага с доста добра база, стадионът е строен по европейска стратегия.

Дреновец се изкачи в Трета лига, откакто се класира на второ място във видинската А ОФГ /първи стана Ботев /Грамада/, макар че бе неин водач през по-голямата част от предишния сезон. За увереността и упоритостите на новака споделя изпълнителният шеф на клуба Васил Иванов. „ Не сме удовлетворени от представянето си през предишния сезон. Не станахме отличник на А ОФГ Видин, тъй като се предоверихме на някои хора. След привършване на сезона направихме обширен разбор и със старши треньора Александър Петров и помощника му Йордан Йорданов извършихме огромна селекция. При нас към този момент са най-хубавите футболисти на Бдин /Видин/.

Благодарности към президента на ФК Монтана Румен Панайотов, който ни преотстъпи петима футболисти от групировката U19 на клуба им. Така изградихме състав от опит и младост. Всичко запланувано в подготовката бе изпълнено на 100 % и към този момент сме подготвени за шампионата. Всичко това стана факт с помощта на кмета на Община Ружинци – Александър Александров, който направи невъзможното да обезпечи обикновено битие на ФК Дреновец в Трета лига “, сподели Васил Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР