Дрехите с вградени вентилатори са част от лятната мода в

...
Дрехите с вградени вентилатори са част от лятната мода в
Коментари Харесай

Срещу горещините: Фирми в Япония показаха дрехи с вградени вентилатори

Дрехите с вградени вентилатори са част от лятната мода в Япония тази година. На ревю, отдадено на битката с рисковите горещини в страната, бяха показани рокли, елеци и панталони, които охлаждат тялото в дните, в които хората имат най-голяма потребност от това.
В Япония летата стават все по-горещи, тъй че целевата ни публика са хора, които работят навън или във заводи – главно тези, които работят в среда без доста циркулация на въздуха.
Томоки Танака, Japan Management Association

Горещото време това лято не подмина и Токио. Само този месец в града са регистрирани минимум 8 дни с температури над 35 градуса по Целзий, което е връх за юли. Властите издадоха предизвестия за заплаха от топлинен удар в доста елементи на Япония.

Разхлаждащите спрейове и питиета също оказват помощ в най-топлите дни от годината.
Това тук в действителност е лед за пиянство. Има текстура, която е близка до консистенцията на течностите и може просто да се пие.
Масако Тояма, Akagi Foods

Решения в горещините има и за родителите.

„ При досег се стига до щедро потене, само че с това кенгуру за носене бебето се усеща по-добре, стопира да се поти и телесната му температура спада. На мен също ми е по-хладно “, споделя Кумико Киучи.

Според учените през юли по света са регистрирани най-високите температ ури, откогато се води статистика. Това евентуално е и най-горещият месец, който човешката цивилизация в миналото е преживявала.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР