Дрехи и лични вещи са били намерени при акцията около

...
Дрехи и лични вещи са били намерени при акцията около
Коментари Харесай

Намериха дрехи и вещи край езерото Мандра“, проверяват дали са на изчезналите рибари

Дрехи и персонални движимости са били открити при акцията към езерото „ Мандра “. Проверява се дали са на изчезналите двама риболовци - 44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 47-годишният Петър Петров от Бургас.

Дрехите са били изпратени на околните, които са показали, че не са на нито един от двамата мъже. Очакваме резултатите от движимостите. Това сподели пред Флагман.бг кметът на Бургас Димитър Николов, който се намира в региона на езерото „ Мандра “.



Припомняме, че към този момент ден и половина не престават издирвателните мероприятия. Градоначалникът разясни, че сега водната повърхност на езерото е разграфена на квадрати и всеки квадрат се обследва в детайли.



В акцията са включени екипи на Гражданска отбрана, пожарна, полиция, ИАРА, Община Бургас. В езерото към този момент има 6 лодки, които търсят двамата риболовци. Очаква се и доброволци също да се причислят към издирвателните дейности.

На място са шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, началникът на отдел „ Охранителна полиция “ комисар Марин Димитров, както и шефът на Пожарната комисар Николай Николаев. 



„ Всички вероятни версии и хипотези къде могат да бъдат двамата риболовци към този момент са тествани. В момента и пеш патрули обхождат дигата и зоната, която е контактна до хипотетичните територии, където могат да бъдат хвърлени мрежите. Преди малко открихме облекла. Изпратихме фотоси на околните, оказаха се, че не са нито на Ивелин, нито на Петър. Сега намерихме нови предмети, чакаме да бъдат разпознати от фамилиите, дали имат общо с изчезналите риболовци. Всяка версия се ревизира в детайли. В предишното има много случаи на удавени хора в езерото „ Мандра “, в това число и деца, само че това са разнообразни самостоятелни случаи и нямат нищо общо със настоящия. Ако риболовците бяха удавени или потънали по някакъв метод, лодката им е двукамерна, щяхме да я намерим. В случая вярата ни е, че не сме я разкрили и има възможност течението или вятъра да са ги отнесли в противоположната част на езерото, където в този момент се изследва, най-малко там да ги намерим “, сподели още кметът Николов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР