Дрегерът е измерил почти 3 промила алкохол в кръвта на

...
Дрегерът е измерил почти 3 промила алкохол в кръвта на
Коментари Харесай

Снежана на 3 промила заби ножа в сърцето на Огнян

Дрегерът е измерил съвсем 3 промила алкохол в кръвта на Снежана Йолджиева в нощта на убийството на 51-годишният Огнян Огнянов. Това стана ясно през днешния ден, откакто Окръжния съд в Смолян постанови непрекъсната мярка задържане под стража на 46-годишната жена, която е обвинена за убийството на Огнянов.

Магистратите постановиха тежката мярка, с претекстове, че няма по какъв начин да бъде оставена под домакински арест, защото живее сама и няма да го съблюдава. " И доказателствата по делото са такива, че очевидно състава на съда е решил, че са задоволителни, с цел да постанови непрекъсната мярка за задържане под стража ", сподели наблюдаващият прокурор Станчо Станчев.

Трагедията се разигра на 12 юни 2021 година, към 3 часа, в смолянския квартал Устово. Снежана е упрекната, че в спалнята на първия етаж в къщата си, посредством нанасяне на удар с кухненски нож в региона на сърцето, съзнателно е умъртвила 51-годишния Огнян, с който живеела на фамилни начала. Мъжът умрял незабавно, откакто е прободен в сърцето. Снежана сама подала сигнал в полицията, че Огнян е мъртъв.

По делото са осъществени голям брой дейности по следствието – огледи на местопрестъпление, разпити на очевидци, назначени са и експертизи. Чака се резултата на кръвната проба на арестуваната жена за алкохол в кръвта.

В квартала описват, че постоянно се чували кавги, и постоянно двамата пиели алкохол и се биели.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР