Дребните нередности в един град могат да подразнят някого за

...
Дребните нередности в един град могат да подразнят някого за
Коментари Харесай

Варненец до „Петел“: Дребен проблем е уж, но ме дразни ужасно! Тези торби с боклук стоят на Червения площад почти месец

Дребните нередности в един град могат да подразнят някого за момента, само че по-често хората привикват с тях и даже не ги виждат. Въпросът е обаче кое е малък проблем и може ли той нещо сякаш нищожно да приказва за доста по-сериозни дефекти?

Това показа четец на „ Петел “, който ни изпрати следния сигнал:

„ Всеки ден минавам на път за работа през Червения площад. Всеки ден, към този момент съвсем месец, в очите ми се набива една и съща панорама – торби цялостни с листа и отпадъци, които са зарязани в зелените площи. Стоят там от „ огромното почистване “, когато сякаш изчистихме Варна „ за един ден “.



Това беше в средата на септември – в този момент е към този момент октомври...



Знам, някой ще каже, че това е дребнаво, че едни торби с листа (те към този момент са много скъсани, тъй че листата още веднъж се разсипват наоколо) не е най-големия проблем на Варна. Така е! Най-големият проблем е неналичието на организация на общината!

А това е просто един дребен образец за това...

Всеки ден си споделям „ през днешния ден най-накрая някой ще се е сетил да ги извози “. Но не. Стоят си там към този момент съвсем месец. Междувременно окосиха зелените площи, метоха, изпразваха кошчетата... Но торбите си стоят. И като ги виждам всеки ден, си споделям, че май в действителност Варна е столицата на парадоксите... “

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР