Дребните жестове или постъпки, че могат да значат много за

...
Дребните жестове или постъпки, че могат да значат много за
Коментари Харесай

Неочаквано отношение на кондукторка изненада мъж в Стара Загора

Дребните жестове или действия, че могат да значат доста за някого. Именно сходно дествие е трансформирало деня на мъж от Стара Загора.

На пръв взор обстановката наподобява напълно естествена за всекидневието ни, само че в последните години влиза в категория " изненадващи " и правещи усещане.

" Какво ми направи усещане през днешния ден сутринта при качването ми на автобусна линия #3 от спирката на ОДМВР. Контрольорката на всеки един човек пътуващ по линията, персонално идваше до него и  преди или след инспекция на карта,билет или каквото би трябвало,пожелаваше  на  безусловно всеки лично  с усмивка на лице  " Добро утро! Хубав ден да имате ви поисквам! ". 

Как този благ жест и привет който е толкоз естествен и човешки за жалост се вижда и чува все по-рядко и по-рядко? Какво се случи с хората  и с естественото човешко отношение и за какво такива хора са изключителна необичайност се запитвам аз? Да поздравяват хората просто по този начин, вместо да са намръщени и набурсучени като градоносен облак, всеки умислен и окахърен  с ежедневните си задължения.Нима сходно отношение към този момент би трябвало да ни прави и оставя такова усещане? Нарочно скътвам лицето на дамата тъй като може да не желае да бъде разпространявана... Да бъде жива и здрава сърдечно и поисквам. Просто се усмихвайте и поздравявайте по-често ей по този начин...без причина. Не коства доста само че е прелестно. ", показва Пламен Александров.

Въпреки позитивния миг, за който споделя мъжът, остава неприятната нотка, че такива дейности към този момент са " вести ". Тъжно, само че факт.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР