Дръзкият стил на Били Портър ще остане завинаги в историята

...
Дръзкият стил на Били Портър ще остане завинаги в историята
Коментари Харесай

Топ травеститът Били Портър обеща да продължи с модните изцепки

Дръзкият жанр на Били Портър ще остане вечно в историята на модата, откогато артистът се появи на „ Оскарите “ през 2019 година в кадифена смокинг рокля на Кристиан Сирирано. Обаче носителят на премията " Тони " никак няма желание да стопира дотук.

53-годишният юначага отбелязва, че рядко мисли за самия тоалет и е по-фокусиран върху трайното влияние, което е имал.

" Това, което светът счита за най-запомнящо се, е роклята му, който промени света ", споделя той по време на откриването на първата му восъчна фигура.

" Това е най-значимото поради въздействието, което е оказало върху целия свят ", продължава той.  " Оттогава модата се е трансформирала. Оттогава мъжете се усещат по-свободни и аз обичам да съм част от това ".

Дръзката визия - която Портър пресъздаде на премиите " Златен глобус " през 2023 година - накара звезди като Хари Стайлс и Lil Nas X да изследват по-свободната полова мода.

Въпреки това Портър споделя, че в никакъв случай не е имал за цел да стартира наклонност, а просто се е обличал по метод, който му се е коствал " свободен " и достоверен.

" Всичко, което върша, се основава на задачата и на това по какъв начин се усещам ", изяснява той.  " Фактът, че се усещам смело, е дело на други хора, аз се появявам и върша това, което желая, което усещам, което ме прави благополучен. "

А във вторник Портър - и неговата мода - публично бяха " увековечени " измежду восъчните фигури в музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР